13.06.2022
Vera Nastasiu si-a sumarizat toate cunostintele si a gandit o noua platforma online! Afla ce sectiuni importante va include aceasta, dar si activitatile in care vor fi implicati copii, adolescenti, adulti, jurnalisti si persoane publice - VIDEO

Vrei sa faci ore de dictie, dar nu mai reusesti sa ajungi? Sa stii ca toate cursurile Verei Nastasiu sunt deja disponibile si online, iar mai multe detalii despre ele a dat chiar ea in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

Dupa 9 ani de experienta, proiectul dictie.md a decis sa sumarizeze toate cunostintele si sa lanseze o noua platforma care sa raspunda in primul rand necesitatilor diasporei: „Diaspora este intotdeauna ocupata, ei isi doresc aceste cursuri, dar fusul orar este diferit. Chiar acum am niste cursanti din America care se trezesc la 7 dimineata sa faca cursul si m-am gandit ca ar fi o oportunitate buna ca acest fus orar sa nu le mai dea batai de cap si sa aiba acces liber la cursurile mele de dictie si discurs public. Deci pe scurt aceasta platforma cuprinde o serie de cursuri de dictie si discurs public pentru adolescenti si maturi, copii, pentru jurnalisti si persoane publice, un curs de memorie pentru copii si un curs de memorie pentru adulti.” , informeaza Vera.

Totodata, aceasta platforma va avea 2 sectiuni importante: „E vorba despre produsele dictie.md, care sunt disponibile pentru oamenii care ma urmaresc in acest moment. ”, spune experta.

Vesti ingrijoratoare despre Dan Balan! Artistul este in doliu si a intreprins mai multe actiuni care au lasat multe semne de intrebare publicului - FOTO

Ea afirma ca un copil nu poate lucra asupra dictiei in momentul in care nu are o memorie dezvoltata, de aceea acum incearca sa lucreze asupra acestui aspect.

A doua sectiune este legata de partea de logopedie: „Eu sunt absolventa a cursurilor Asociatei Nationale de Logopedie a logopezilor din Romania si sunt calificata in calitate de specialist in terapia vorbirii, asta insemnand ca defectele de vorbire pe care le gasim la copilari, dincolo de partea de dictie vor avea astazi o sursa prin intermediul careia parintii, educatorii, invatatorii sau oricine altcineva sa poata sa-l corijeje.”, a mai adaugat Vera.

37 de ani au prins-o neastamparata si plina de idei! Vezi cum isi sarbatoreste Svetlana Sainsus ziua de nastere, dar si ce locatie si decor deosebit a ales: „Am procurat 50 de kilograme de lamai...” - FOTO/VIDEO

Ea a povestit ca pentru acesta platforma a lucrat aproximativ doi ani si a acumulat acolo cea mai buna informatie. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie