28.09.2023
Chiar daca a tinut prenumele copilului in taina, o prietena a dat-o de gol! Cum il cheama pe fiul Danielei Cheltuitor - FOTO

Daniela Cheltuitor si sotul sau au devenit parinti pentru a 2-a oara. Bloggerita a nascut un baietel, pe data de 23 septembrie 2023.

Despre faptul ca a nascut, Daniela a anuntat prin intermediul unor filmulete si imagini publicate pe paginile sale de socializare.

Cu toate ca a tinut in taina numele bebelusului, una dintre prietenele sale a publicat pe Instagram cateva imagini prin care a dezvaluit marele secret. 

Oana Zavoranu confirma divortul de Alex Ashraf! Primele declaratii ale brunetei

Prietena acesteia a lasat si un mesaj in descriere: „23.09.2023 ~ Mark. Felicitari scumpii! Odata cu venirea pe lume a bebelusului vostru, a mai aparut un inger! Sa fie sanatos si norocos pe drumul vietii!”.

Frumoase si cu talent actoricesc! TOP 7 modele din Moldova care au stralucit in videoclipurile interpretilor de acasa si din afara - VIDEO

In una dintre imagini prietena Danielei a publicat un balon cu mesajul: „Bine ai venit acasa, Mark”. 

Daniela Cheltuitor este o bloggerita si o femeie de afaceri din Moldova. Aceasta are aproape 260 de mii de urmaritori pe pagina sa de Instagram. Dupa sapte ani de relatie, Daniela si iubitul sau s-au casatorit in 2021. Cei doi au o fetita si un baietel.

Care este cea mai scumpa pereche de pantofi din garderoba Cleopatrei Stratan. A fost cadou de la sotul ei, Edward - FOTO

Articole din aceeasi categorie