28.09.2023
Care este cea mai scumpa pereche de pantofi din garderoba Cleopatrei Stratan. A fost cadou de la sotul ei, Edward - FOTO

Cleopatra Stratan si Edward Sanda au reusit sa demonteze toate miturile conform carora tinerii nu se pot implica serios in mariaje. Cei doi formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din Romania si Republica Moldova, iar casnicia pare ca le prieste de minune. In plus, au reusit sa treaca si unul dintre cele mai grele teste.

Cleopatra Stratan a fost mereu in lumina reflectoarelor si a dat lovitura in industria muzicala la cativa anisori, atunci cand spune ca il asteapta pe Ghita la portita. Ani mai tarziu, fiica lui Pavel Stratan l-a intalnit pe Ghita al ei, doar ca numele lui este Edward Sanda si este sufletul ei pereche.

In urma cu doi ani, artistii au facut marele pas de a se casatori religios, asta dupa ce Edward a cerut-o de sotie pe Cleopatra chiar in ziua in care a implinit 18 ani. Nunta a fost una discreta, insa, a aratat exact asa cum si-au dorit cei doi, fara prea multi invitati, ci doar cu persoanele dragi alaturi de ei.

Cleopatra Stratan, o sotie fericita

Pe Cleopatra si pe Edward nu i-a schimbat un act, ci, din contra. Artistii se distreaza la fel de mult si acum si nu simt nicio presiune a casniciei pe umerii lor. Ba chiar au decis sa testeze relatia dintre ei, asa ca au participat la unul dintre cele mai mari teste pentru cupluri si anume, „America Express”.

Frumoase si cu talent actoricesc! TOP 7 modele din Moldova care au stralucit in videoclipurile interpretilor de acasa si din afara - VIDEO

Avand in vedere ca s-au intors impreuna, este mai mult decat evident ca legatura dintre ei este una extrem de puternica. In fiecare zi, Edward Sanda se asigura ca este un sot model si vrea sa o surprinda pe aleasa inimii lui in cel mai frumos mod posibil. Tocmai de aceea, cadourile aproape ca sunt la ordinea zilei.

„Are peste 1.90 si un iubit mult mai scund. Toata lumea se holbeaza la noi”! Cum ii afecteaza diferenta de inaltime - FOTO

Cleopatra este rasfatata mereu de sotul ei, dar, de departe, cel mai frumos cadou pe care l-a primit a fost o pereche de pantofi de la Chanel, clasici, care nu se vor demoda niciodata. Edward are gusturi bune si nici banii nu sunt o problema pentru el, avand in vedere ca pantofii au costat peste 800 de euro.

Articole din aceeasi categorie