28.09.2023
Oana Zavoranu confirma divortul de Alex Ashraf! Primele declaratii ale brunetei

Oana Zavoranu a facut primele declaratii despre zvonurile aparute in presa, conform carora ar fi divortat de Alex Ashraf, barbatul alaturi de care a trait o frumoasa poveste de dragoste timp de 7 ani. Iata primele informatii!

Oana Zavoranu este una dintre cele mai cunoscute si apreciate persoane publice din Romania, aceasta facandu-se remarcata in urma cu multi ani, atunci cand juca in telenovelele preferate ale romanilor. Anii au trecut, iar bruneta si-a schimbat meseria din actrita in femeie de afaceri, deschizandu-si o clinica privata de sanatate.

Pe plan sentimental, Oana Zavoranu a fost casatorita de doua ori. Prima casnicie a fost cea cu Pepe, care desi a durat multi ani, s-a terminat in 2011, atunci cand artistul o acuza pe bruneta de infidelitate. Ulterior, ea si-a gasit linistea in bratele lui Alex Ashraf, cu care s-a si casatorit in urma cu 7 ani. Din pacate pentru vedeta, nici acum nu a fost cu noroc, cei doi punand punct relatiei.

Horoscop 28 septembrie 2023. Zodia care castiga o suma impresionanta de bani. Surprize mari si in dragoste

In spatiul public au aparut mai multe zvonuri ale divortului dintre Oana Zavoranu si Alex Ashraf, insa abia acum bruneta a confirmat separarea:

„Sunt in sfarsit o femeie libera care are de unde alege… Asta sunt eu… asa sunt eu, cu chef de viata si iubire multa. Sa vina pretendentii, glumesc. Sa dati anunt ca sunt libera si disponibila. O sa va ia foc ziarele”, a spus Oana Zavoranu pentru o emisiune TV.

Frumoase si cu talent actoricesc! TOP 7 modele din Moldova care au stralucit in videoclipurile interpretilor de acasa si din afara - VIDEO

Ce spunea Oana Zavoranu despre mariajul cu Alex Ashraf, in urma cu cateva saptamani

Dupa ce tabloidele au scris ca Alex Ashraf ar fi plecat la amanta si ar fi parasit-o pe Oana Zavoranu, bruneta a avut o reactie publica in cadrul careia a spus ca in mariajul sau nu mai exista probleme. Totusi, se pare ca declaratiile ei nu au fost 100% reale deoarece in doar cateva saptamani s-a confirmat despartirea:

„Mariajul nostru e foarte bine! Nu exista nimic de semnalat pe aceasta chestiune! Sigur, din 2013 de cand ne-am luat, au mai existat si momente delicate, dar in viata carei familii nu apar si asemenea lucruri? Cine spune ca in casnicia sa a fost totul doar lapte si miere, atunci acela sigur incearca sa va duca de nas!”, spunea Oana in urma cu cateva luni.

Articole din aceeasi categorie