04.11.2022
Chiar daca a spus ca nu-si sarbatoreste ziua de nastere, prietenele sale nu au lasat-o in pace! Tatiana Koberidze a avut parte de o surpriza nemaipomenita: „M-au stresat foarte tare” - FOTO/VIDEO

Recent, Tatiana Koberidze a implinit 30 de ani. In acest an, bloggerita a mentionat ca nu-si va sarbatori ziua de nastere.. Insa, prietenele sale au avut cu totul alte planuri pentru ea. Vezi mai jos despre ce este vorba. 

Recent, Tatiana Koberidze a primit un buchet, care a fost adus de catre un curier si care era insotit de biletel in care scria: „Te astept maine la ora 10. Imbracate intr-o tinuta neagra”.

Potrivit Tatianei, cand a vazut acest biletel, ea s-a stresat, pentru ca nu intelegea de la cine e. „In cap aveam un milion de ganduri. Ma intrebam oare de la cine e?”. 

Ar ierta Marina Carnat infidelitatea? Bloggerita a facut dezvaluiri sincere pe retelele sociale - FOTO

Aceasta a mentionat ca ea adora sa faca surprize altor persoane, insa cand ei i se fac surprize, ea se streseaza foarte mult. Insa, cu toate acestea, ea a decis sa mearga la locul care era indicat in acel biletel. „Mi se ridica febra de la stres, insa oricum voi merge”. 

Aceasta a vorbit cu fiecare prietena in parte si a inteles ca niciuna dintre ele nu ii pregateste nicio surpriza. Ulterior, ea a inceput sa se gandeasca la alte variante: „Ma gandeam ca e un prieten, insa de ce un prieten ar face totul intr-un mod atat de romantic? Mai apoi, m-am gandit ca voi merge la o intalnire cu un fan. Un milion de ganduri”. 

„Totul a inceput de la faptul ca Tatiana a spus ca nu isi va sarbatori ziua sa de nastere, insa ea a uitat ca are gasca ei. Am planificat totul, pana la cele mai mici detalii. Livrarea florilor, biletelul, tortul, baloanele, locatia si tot absolut. Tatiana nu si-a dat seama ce o astepta”, a spus o prietena de-a boggeritei. 

Cand a ajuns pe strada care era indicata in biletel, ea a dat de un local. Si cand a intrat, ea a ramas socata de ceea ce a vazut. Prietenele sale o asteptau cu baloane, tort si multe, multe cadouri. 

De 2 luni, fiica interpretei Maria Ciorici este scolarita! Afla cum se descurca Mirela, dar si care sunt disciplinele ei preferate

„Aceste femei m-au stresat foarte tare, iar mai apoi m-au facut sa plang de la aceasta surpriza. Am cele mai bune prietene din lume! Gasca mea!”, a scris Tatiana pe pagina sa de Instagram. 

Bloggerita a primit in dar un tort pe care era imprimata fotografia sa si era scris cu sarcasm: „Vrajitoarele nu imbratranesc”. Acesta, de asemenea, era decorat cu lumanari in forma de literele „HB”, adica „Happy Birthday”, in traducere din limba engleza „La multi ani”. 

„Sunt in soc si pana acum. Eram convinsa ca ma voi intalni cu fiecare prietena aparte, sau poate cu cateva odata. Insa ca ele vor face totul atat de frumos si rapid, la a doua zi dupa ce am revenit in Moldova. Nu banuiam nimic”, a spus bloggerita. 

Nina Cretu isi sarbatoreste iubitul! Vezi cum l-a felicitat bloggerita pe Renato Usatii - FOTO/VIDEO

Bloggerita a ramas incantata de cadourile pe care le-a primit de la prietenele sale. „Toate cadourile au fost minunate, insa cel mai minunat sunt oamenii care ma inconjoara. Cum am putut sa ma gandesc ca e vreun barbat, cand astfel de lucruri pot fi facute doar de prietenele adevarate”, a concluzionat Tatiana Koberidze. 

Tatiana Koberidze este una din cele mai urmarite bloggerite din Republica Moldova avand peste 161 de mii de urmaritori pe Instagram. Aceasta este cunoscuta in special pentru faptul ca ii place la nebunie sa calatoreasca, sa exploreze noi locuri si destinatii. In 2021 ea a calatorit in 11 orase ale lumii. 

Maternitatea poate fi roz, dar si horror! Afla ce crede jurnalista Anna Smolnitchi despre femeile care nu isi doresc copii - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie