14.11.2023
Victoria Lungu - alungata din casa de propria fiica: „Era si noapte, ploua afara si eu chiar nu aveam unde sa merg”

Victoria Lungu a povestit in cadrul podcastului Alei Zasmenco despre un moment mai putin placut din viata sa, cel in care fiica ei, Valerie, a alungat-o din casa in toiul noptii.

Cu cativa ani in urma, dupa ce Valerie s-a mutat la Bucuresti, Victoria a decis sa fie aproape de fata ei si s-a dus si ea in capitala Romaniei, pentru a locui impreuna cu influencerita.

Acest lucru nu a fost pe placul bloggeritei care voia sa se bucure de spatiu personal. Intr-o noapte, in urma unui conflict, Valerie a ajuns sa o dea afara din casa pe Victoria.

Valerie Lungu, totul despre logodna. Influencerita este mai indragostita ca niciodata si are planuri mari pentru viitor

Despre acest caz, Victoria Lungu a povestit recent in cadrul unui interviu.

„Cred ca a fost greseala mea, nu trebuia… Cred ca am fost mai suparata atunci, pentru ca era si noapte, ploua afara si eu chiar nu aveam unde sa merg. Dupa aia am sters foarte repede, dar m-au sunat cativa prieteni si mi-au zis: „Ba, Victoria, ce faci?”. Credeam… am vrut s-o pedepsesc prin momentul asta, sa-i para rau. Eram intr-o casa si va dati seama, cand sunt doi oameni intr-o casa si copilul nu mai era copil, era o domnisoara, ea isi dorea sa isi traiasca viata ei si eu vin ditamai mama pe capul ei. Cumva, in momentul acela eu am crezut ca o sa reusesc sa imi cumpar ceva, era destul de greu sa gasesc si ea daca se certa cu el, atunci venea si cumva se supara pe mine”, a povestit Victoria Lungu, in cadrul unei emisiuni„Intrebari si raspunsuri”.

Victoria Lungu este o cantareata de muzica usoara, romante si de estrada din Republica Moldova. Este cunoscuta mai ales pentru piesa „Crede-mi Iubirea”, care este cartea sa de vizita.

Destinatiile de vacanta preferate ale vedetelor! Locurile de vis unde obisnuiesc sa mearga acestea - FOTO

Articole din aceeasi categorie