02.04.2021
Sharon Stone, abuzata sexual de bunicul ei in copilarie. Actrita face dezvaluiri cutremuratoare in cartea sa de memorii

In noua carte de memorii „The Beauty of Living Twice”, Sharon Stone dezvaluie ca, atat ea, cat si sora ei, Kelly, au fost abuzate in copilarie de bunicul lor .

Alte detalii socante ies la iveala in noua carte de memorii a lui Sharon Stone. Actrita afirma ca bunicul ei le-a violat pe a si pe sora ei, iar cea care l-ar fi ajutat ar fi fost chiar bunica lor. Aceasta le-ar fi inchis intr-o camera cu bunicul lor pe cele doua surori, cand erau mici.

„Violul nu este si nu a fost niciodata vina victimei.” #redmylips - poarta buze rosii si fii solidara cu victimele violentei sexuale! Bloggerita Ana-Irina vine cu un indemn catre societate

In varsta de 63 de ani, Sharon Stone isi aminteste ca incidentul le-a lasat pe cele doua surori traumatizate si ca au simtit o usurare cand bunicul lor a murit.

Sharon avea 14 ani cand a murit, iar Kelly avea 11, si au simtit o usurare atunci cand i-au vazut trupul in sicriu. „Am avut o satisfactie bizara cand l-am vazut mort. M-am uitat la Kelly si ea a inteles; avea 11 ani si s-a terminat ”, a scris ea despre experienta, potrivit wionews.com.

Cat costa studiile fiului Tinei Karol la Londra. Este o suma colosala

Cartea de memorii a lui Sharon Stone va fi publicata pe 30 martie. Actrita a povestit mai multe experiente personale din carte, inclusiv experienta filmarii scenei in care aparare fara lenjerie intima in „Basic Instinct”,  scena pe care pe care, sustine ea, a fost pacalita sa o filmeze.

Articole din aceeasi categorie