01.04.2021
De 1 Aprilie razi in hohote! Top 5 cele mai spectaculoase farse de la O seara Perfecta. Lenuta Gheorghita, la un pas sa faca stop cardiac in emisie directa - VIDEO

De ziua Pacalelelor iti propunem sa razi cu pofta si sa revezi topul celor mai spectaculoase farse organizate in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. Vezi cum s-au speriat Diana Ballerini, Gabriel Nebunu, Lenuta Gheorghita, Victoria Lungu  si Diana Mocanu de omul mascat.

Reporterul PRO TV i-a dat intalnire interpretului Gabriel Nebunu la un Roller Drome si i-a pus la cale o sperietura zdravana. Vezi reactia de milioane a tanarului interpret in video de mai jos:

Dupa ce reporterul i-a regizat, in direct la O Seara Perfecta, o sperietura de moarte lui Gabriel Nebunu, aceasta era gata sa sune la urgenta. Sperietura a avut mai multe consecinte, deoarece Gabriel Nebunu a avut o reactie la care nimeni nu s-a asteptat.

Dupa sperietura de ieri, Gabriel Nebunu era cat pe ce sa ajunga la spital - VIDEO

Dupa ce si-a facut tatuajul pe spate, femeia de afaceri, Diana Ballerini a hotarat sa arate publicului rezultatul final. Nebanuind nimic, Diana ne-a vorbit despre simbolistica tatuajului si cum se defineste ea prin acesta. Intrebata de reporter daca se teme de ceva, aceasta a raspuns: "Nu, parca nu mi-e frica de nimic...". Imediat dupa acest raspuns, un "hot" s-a furisat si a speriat-o. Vezi reactia acesteia in video de mai jos:

Intr-o alta farsa marca „O Seara Perfecta”, interpreta Victoria Lungu a tras o sperietura zdravana chiar in timpul emisiunii.

Victoria Lungu a trait un moment de groaza in direct! „Extraordinar! Ai grija, da? Fac ceva in pat la noapte, o sa vezi.”

Vezi ce i s-a intamplat in direct. „Eu am simtit doar inima mea ca bate tare. Iti dai seama ca el statea langa mine si nu l-am observat si nici nu l-am simtit. Eu am un ochi si la spate. Sa vezi cum tremura.”

In timp ce vorbea despre lupta sa cu kilogramele in plus, pe care o ducea de ani buni si povestea ca incercat orice, inclusiv sportul, diete si pastilute… Lenuta Gheorghita a fost intrerupta si speriata de moarte de catre un anonim. Acesta s-a furisat pe la spate si a luat-o absolut prin surprindere pe interpreta.

Vezi si: Cea mai tare farsa facuta vreodata de O Seara Perfecta a fost pentru maestrul Botgros, chiar de ziua lui. Revezi momentul

Dupa ce si-a revenit, aceasta a spus: “Eu il cunosc, sa vezi ce ii fac cand ies din emisie directa. Eu am crezut ca a cazut ceva din pod. Am vrut sa injur... Chiar mi-a placut, dar sa nu faceti asa ceva oaspetilor trecuti de 50 de ani.”

Incheie topul celor mai spectaculoase farse, bloggerita Diana Mocanu care i-a "multumit" Anisoarei Loghin pentru aceasta gluma. 

Cum mulge Gabriel Nebunu vaca, nu o mulge nimeni. Urmareste reportajul de colectie si primeste o doza enorma de buna dispozitie - VIDEO

Articole din aceeasi categorie