12.01.2022
Emilian Cretu si-a vandut apartamentul in timp record! Dupa doar 3 ore de la plasarea anuntului, casa actorului s-a facut cu un nou proprietar: „Ea cumva a simtit ca apartamentul este al ei” - VIDEO

Daca esti un urmaritor fidel al actorului Emilian Cretu, atunci cu siguranta ai vazut de nenumarate ori imagini din apartamentul pe care pana mai ieri Emilian il detinea.

Recent, actorul a facut public anuntul ca locuinta sa este de vanzare. 

„In aceasta noapte am fost invadat de mesaje si apeluri. A trebuit sa pun telefonul pe mod avion ca sa opresc mesajele referitoare la apartament.”a spus Emilian.

Se pare ca urmaritorii prezentatorului au fost surprinsi de decizia lui Emilian de a isi vinde casa si l-au „atacat” cu intrebari si cereri a detaliilor despre imobil.

Acesta a muncit mult pentru coltisorul sau de rai si a investit multa implicare financiara si emotionala, iar in 2020 pe 25 decembrie, chiar in ziua de Craciun Emilian s-a mutat la casa noua.

Cu toate acestea, se pare ca prezentatorul a realizat ca isi doreste o casa mai mare, una la sol, iar de la setarea unui scop pana la realizarea lui este doar un pas pentru acesta.

Emilian a povestit ca va ramane in locuinta pana la inceputul verii, desi aceasta a fost vanduta la nici 3 ore dupa plasarea anuntului.

„Ieri, la ora 18:00 am pus anuntul, iar dupa 3 ore apartamentul meu a fost deja vandut. Astazi am fost dupa avans si ma bucur foarte mult pentru persoana care a cumparat acest apartament pentru ca ea cumva a simtit ca apartamentul este al ei. M-a sunat si mi-a zis ca stie tot despre tine, cum l-ai facut si absolut fiecare coltisor din casa.” povesteste el.

O noua aparitie provocatoare! Dua Lipa si-a aratat formele intr-un costum de baie roz: „Trezeste-te si straluceste” - FOTO

 

Mori de ras! Cum a facut Andra „misto” de Catalin Maruta intr-un video postat pe TikTok - VIDEO

Deocamdata nu se cunoaste exact cine este noul proprietar, cert este insa ca se va bucura de o locuinta spatioasa, o terasa superba si emotii pozitive in noua locuinta.

Anterior, in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, actorul a afirmat ca isi doreste si un copil in anul 2022 alaturi de care sa se mute in noua sa locuinta. „Vreau sa fac un copil prin mama-surogat, sunt sigur ca va fi fetita. Aceasta este dorinta si planul meu pentru 2022. Pe langa asta, vreau ca si copilul meu sa fie la o casa noua, una la sol, care deja este in constructii.” 

Emilian Cretu va avea un copil in noul an? „In 2022 vreau sa fac un copil cu ajutorul unei mame-surogat. Simt ca va fi fetita si impreuna o sa ne mutam la casa noua, una la sol” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie