12.01.2022
Natalia Gordienko - regina marii! Vezi cum a aparut artista in show-ul muzical din Rusia „Povestea de Anul Nou” - FOTO

In seara dintre ani, dupa traditie, in Rusia se organizeaza un eveniment muzical, unde sunt invitati cei mai buni si actuali interpreti din tara. 

Toata tematica evenimentului era bazata pe povesti. Fiecare artist avea un rol al sau. Natalia a avut rolul unei sirene, care ghicea soarta celor din platou cu ajutorul cartilor Tarot.

Te cucereste din prima! The Motans a lansat primul remix la piesa „In Golul Tau”: „Ne place la nebunie”

In cadrul evenimentului, Natalia a interpretat piesa sa „Sugar”, doar ca a modificat unele cuvinte pentru a se asocia mai bine cu rolul sau.

„Priviti „Povestea de Anul Nou”, unde eu apar ca o sirena, care o sa ii atraga pe toti cei prezenti cu glasul dulce si piesa armonioasa. Cine o sa-mi cada in plasa - o sa aflati impreuna cu toti telespectatorii”, a scris Natalia pe pagina sa de Instagram.

Fara inhibitii! Tany Vander isi uimeste urmaritorii cu o fotografie in lenjerie intima, transparenta - FOTO

O noua aparitie provocatoare! Dua Lipa si-a aratat formele intr-un costum de baie roz: „Trezeste-te si straluceste” - FOTO

Natalia a avut o tinuta verde si stralucitoare. Jos avea o fusta lunga, de un verde inchis si pantofi stiletto negri. Sus avea o bustiera decoarata cu plasa de marinari, scoici si diferite pietre ce se gasesc sub apa. Si-a accesorizat tinuta cu o pereche de cercei lungi din perla, manusi din plasa stralucitoare si o coroana decoarata cu scoici, pietricele si stelute de mare. 

Mori de ras! Cum a facut Andra „misto” de Catalin Maruta intr-un video postat pe TikTok - VIDEO

Cu adevarat senzuala, Natalia a interpretat piesa sa, ca deobicei, fantastic. 

Fanii si urmaritorii sai nu au lipsit-o de comentarii frumoase si urari de bine: „Foarte frumoasa”, „Splendida”, „Nu ai cum sa treci pe alaturi”, „Esti ca o papusa din povesti”, „O adevarata regina”. 

Si de aceasta data, interpreta a aparut alaturi de Filip Kirkorov, fiind deja prieteni foarte apropiati, si chiar i-a ghicit in carti. 

In luna mai 2021, Natalia Gordienko a participat la Eurovision de la Rotterdam cu piesa Sugar si a ocupat locul locul 13. De prestatia interpretei s-a ocupat intens Filip Kirkorov, alaturi de care artista a legat o prietenie si participa la evenimentele mondene din Rusia.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie