02.03.2022
Ce spune Geta Burlacu despre razboiul din Ucraina si ce ai putea sa faci daca esti stresat din cauza situatei tensionate: „Razboiul este atunci cand lumea intra intr-o psihoza in masa.”

Pe langa activitatea sa muzicala, Geta Burlacu studiaza foarte amanuntit psihologia. Razboiul din Ucraina nu a lasat-o indiferenta nici pe ea, de aceea femeia a vorbit despre cum trebuie sa reactionezi in caz ca esti panicat.

Geta Burlacu este de parere ca intr-un razboi nimeni nu are de castigat. Pana la urma, fiecare realizeaza ca a pierdut foarte mult. „Razboiul este un fapt incontestabil si este groaznic. Se discuta cine are dreptate, cine greseste si cine va castiga. Cu toate acestea, s-a demonstrat ca nu exista castigatori intr-un razboi.”

De asemenea artista a mentionat ca in asemenea momente dragostea si caldura sunt de nepretuit. „Razboiul este atunci cand lumea intra intr-o psihoza in masa. Ce sa faceti? Sprijiniti-va unul pe altul, cu dragoste si caldura. Nu va certati si nu intrati in conflicte.”

In cele din urma, Geta Burlacu a adaugat: „Sange de aceeasi culoare curge prin venele fiecarei persoane de pe aceasta planeta, toti suntem muritori, insa fiecare la vremea lui.”

Ucrainenii - uimiti de ospitalitatea si omenia moldovenilor! Cincisprezece membri ai unei familii din Odesa au reusit sa se refugieze in Moldova, insa o alta parte a ramas in Ucraina: „Tatal meu este la Herson. Dupa o interventie chirurgicala a iesit sa lupte” - VIDEO

Aceasta a publicat si o fotografie in care este prezentat flagul Ucrainei, dar si cel al Rusiei.

Artistii rusi isi anuleaza concertele si lansarile noilor melodii din cauza razboiului din Ucraina: „Nu exista o alta iesire din situatie” - FOTO

Mai multi internauti au fost de acord cu mesajul publicat de artista: „Acest mesaj e balsam pentru suflet.”, „Este corect.”

La 24 februarie, Vladimir Putin a anuntat o operatiune militara speciala in Ucraina, informatia a generat multa panica in intreaga lume. 

A nascut in prima zi de razboi! Povestea unei familii din Ucraina care a ajuns in Moldova, iar fetita lor, Olivia e cea mai mica refugiata din tara noastra: „In ziua in care toti ucrainenii se gandeau la moarte, in familia noastra a aparut o mica viata” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie