29.10.2022
Ce spune fiul lui George Clooney despre Vladimir Putin. Alexander are cinci ani si a uimit pe toata lumea cu replica lui

Se pare ca Amal si George Clooney au de ce sa fie mandri. Fiul lor are doar cinci ani, dar e la curent cu problemele actuale si ar putea imbratisa chiar o cariera politica.

Amal, care a aparut alaturi de Michelle Obama si Melinda French Gates la un panel pentru dreprturile omului, la New York,  a dezvaluit cat de mult ii inspira munca gemenii ei, Ella si Alexander, in varsta de 5 ani.

In varsta de 44 de ani, avocata a recunoscut ca fiul pe care il are cu actorul George Clooney ia adesea notite despre ceea ce face ea la serviciu. De fapt, el nu a ezitat sa-si dea cei doi centi pentru situatia actuala din Ucraina, provocata de presedintele rus Vladimir Putin.

Tom Brady si Gisele Bundchen au divortat oficial dupa 13 ani de casnicie: „Ne-am indepartat unul de altul” - FOTO

„Fiul meu a desenat zilele trecute o imagine a unei inchisori si a spus: „Putin ar trebui sa fie aici””, a dezvaluit Amal.

Frumoasa bruneta, care spune despre copiii sai ca sunt „adevarata forta motrice” din spatele muncii sale cu Fundatia Clooney pentru Justitie, crede ca este doar o chestiune de timp pana cand vor incepe sa inteleaga ce se intampla in politica.

„Ma gandesc ca peste cativa ani, cand vor avea pete 5 ani, vor incepe sa invete si sa puna intrebari despre unele dintre aceste probleme despre care vorbim si ce se intampla in lume”, a continuat ea. „Sper ca raspunsul meu va fi unul bun”.

Orlando Bloom a sarbatorit-o pe Katy Perry cu o declaratie de dragoste. Fosta sotie a actorului a reactionat in comentarii - FOTO

Sotii Clooney s-au casatorit in septembrie 2014 si si-au intampinat gemenii in iunie 2017.

George a marturisit recent greseala teribila pe care el si Amal au facut-o invatandu-i limba italiana.

Nicole Kidman, imagini virale. Actrita a inregistrat o piesa cu Luke Evans, iar fanii au fost cuceriti: „Ar trebui sa castige un Grammy!” - VIDEO

Dezvaluind de ce este o alegere parentala prost gandita, actorul a explicat: „Noi nu vorbim italiana”, a adaugat el. „Asadar, i-am inarmat cu un limbaj cu care ne pot face rau, pentru ca nu stim cu adevarat ce spun”.

Articole din aceeasi categorie