28.10.2022
Orlando Bloom a sarbatorit-o pe Katy Perry cu o declaratie de dragoste. Fosta sotie a actorului a reactionat in comentarii - FOTO

Orlando Bloom i-a urat la multi ani logodnicei sale, Katy Perry, cu un mesaj care a impresionat-o chiar si pe fosta lui sotie, supermodelul Miranda Kerr.

 Katy Perry a implinit 38 de ani, iar starul din „Stapanul Inelelor” a marcat momentul special cu o declaratie de dragoste pe Instagram:

„De fiecare data cand facem o excursie in jurul Soarelui si ajungem sa te sarbatorim, imi reamintesc ca in aceasta calatorie impreuna, indiferent de vreme, zambesc mereu!”.

A inceput un nou an cu sloganul „Hakuna Matata”! Tatiana Koberidze, care a implinit 30 de ani, a ales o destinatie exotica pentru a-si sarbatori ziua de nastere: „Nu credeam ca voi plange in aceasta zi...” - FOTO/VIDEO

Fosta sotie a lui Orlando (si mama fiului sau Flynn, in varsta de 11 ani) Miranda Kerr a comentat cu trei emoji in forma de inima la postarea castigatorului premiului SAG, in varsta de 45 de ani.

Impresionata de mesajul logodnicului ei, Perry, de 13 ori nominalizata la Grammy, a scris la randul ei: „Te iubesc pana la Pluto si inapoi!”

Bloom si Kerr s-au despartit in 2013. 

Au aparut imagini cu coperta memoriilor Printului Harry! Internautii comenteaza deja titlul scandalos al cartii - FOTO

Cu Katy Perry, Orlando are o fetita de doi ani, Daisy.

Articole din aceeasi categorie