29.10.2022
Tom Brady si Gisele Bundchen au divortat oficial dupa 13 ani de casnicie: „Ne-am indepartat unul de altul” - FOTO

Fotbalistul Tom Brady si modelul Gisele Bundchen divorteaza oficial dupa 13 ani de casnicie.

„Cu mare recunostinta pentru timpul petrecut impreuna, Tom si cu mine am incheiat in mod amiabil procesul de divort. Prioritatea mea a fost intotdeauna si va fi copiii nostri, pe care ii iubesc din toata inima. Vom continua sa fim in relatii bune pentru a le oferi dragoste, atentie si grija pe care ei o merita”, a scris Bundchen pe retelele sociale. 

Orlando Bloom a sarbatorit-o pe Katy Perry cu o declaratie de dragoste. Fosta sotie a actorului a reactionat in comentarii - FOTO

„Decizia de a pune capat unei casatorii nu este niciodata usoara, insa noi ne-am indepartat unul de altul. Si, desi este cu greu sa treci prin asa ceva, sunt recunoscatoare pentru timpul petrecut impreuna si ii urez lui Tom toate cele bune. Va rog sa ne respectati intimitatea in aceasta perioada dificila”, si-a incheiat marturisirea modelul. 

Zvonurile conform carora casnicia lor se destrama circula pe retelele sociale deja de luni de zile, sursele afirmand ca totul este din cauza ca Tom se concentreaza pe cariera sa, si nu pe sotie si copii. 

Elon Musk a dat afara toata conducerea Twitter. Seful cel mare pleaca acasa cu 42 de milioane de dolari

Articole din aceeasi categorie