28.10.2022
Nicole Kidman, imagini virale. Actrita a inregistrat o piesa cu Luke Evans, iar fanii au fost cuceriti: „Ar trebui sa castige un Grammy!” - VIDEO

Nicole Kidman, actrita in varsta de 55 de ani, este foarte talentata si a dovedit acest lucru de curand, cand si-a aratat abilitatile muzicale, realizand un duet cu Luke Evans, ce se bucura de un succes rasunator pe retelele sociale.

In varsta de 55 de ani, Nicole Kidman a acceptat provocarea actorului si cantaretului Luke Evans, asa ca a intrat intr-un studio de inregistrare, cei doi realizand un duet inedit.

In cadrul videoclipului postat pe Instagram, Nicole Kidman si Luke Evans pot fi auziti interpretand o varianta a piesei „Say Something”.

„Iti multumesc, draga Luke, pentru ca mi-ai permis sa fac parte din acest duet.”, a scris Nicole Kidman.

Sofer cu actele in regula! Cleopatra Stratan si-a luat permisul de conducere. Ce mesaj a publicat artista in mediul online

Fanii au fost impresionati de abilitatea actritei de a canta, fapt pentru care aprecierile n-au intarziat sa apara: „E timpul ca Nicole Kidman sa castige un Grammy”.

Totodata, alti fani i-au sugerat sa lanseze un album cu sotul ei, muzicianul Keith Urban.

„Bravo, Nicole. Mi-as dori sa ascult ceva de la tine si de la sotul tau. Cred ca ati avea succes.”, a scris un alt fan.

Johy Davis - luat la pumni la mall-ul din capitala! Afla ce in ce stare se afla acum interpretul - FOTO/VIDEO

„Doamne, Nicole, e minunat. Inregistreaza un album.”, i-a mai scris cineva.

Nicole Kidman este o actrita australiana de film. In anul 2002, a castigat Premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in filmul The Hours.

Articole din aceeasi categorie