10.10.2024
Ce simte o prezentatoare atunci când îi cade prompterul? Cum răspunde Iuliana Maranciuc - VIDEO

Prezentatoarea știrilor Pro TV, Iuliana Maranciuc, a împărtășit recent ce emoții simte atunci când în timpul prezentării buletinului... îi cade promterul.

Iuliana a fost întrebată: „Ce simte o prezentatoare atunci când promterul cedează?”. Răspunsul ei a fost sincer. Maranciuc a recunoscut că este un moment stresant.

„Sunt fericită, încântată, minunată de acest moment unic pe care îl am probabil doar eu. De fapt, este foarte stresant, am foarte mari emoții că nu citesc ce trebuie sau că ar trebui să fac o pauză”, a explicat Iuliana.

Gătește cu pasiune și astfel a ajuns cel mai popular food blogger din Moldova! Care este visul Valeriei Țurcan: „Aș vrea, dar încă nu sunt gata” - VIDEO

Deși are legătură cu regia, prezentatoarea a recunoscut că nu se poate concentra mereu: „Uneori nu aud ce mi se spune în cască, căci în regie este o nebunie mare și eu nu înțeleg ce trebuie să fac”. 

Iuliana Maranciuc a mai notat: „În acel moment, eu mă rog să fie totul bine și să citesc știrea care trebuie, dar este o provocare pentru mine în fiecare zi”.

Ion Paladi - la costum în noul său videoclip! Interpretul apare în ipostaze tandre alături de soția lui și cântă muzică ușoară - VIDEO

Iuliana Maranciuc este prezentatoarea știrilor Pro TV de la ora 13:00. Când era mică, aceasta își dorea să devină medic chirurg sau medic veterinar.

Naista Adriana Babin s-a făcut profesoară! A ales să predea o disciplină care nu are nici o legătură cu muzica - VIDEO

SURSĂ FOTO: Arhiva Pro TV Chișinău

Articole din aceeasi categorie