10.10.2024
Ion Paladi - la costum în noul său videoclip! Interpretul apare în ipostaze tandre alături de soția lui și cântă muzică ușoară - VIDEO

A lăsat portul popular şi a îmbrăcat un costum la patru ace în stil retro. Anume aşa apare Ion Paladi în videoclipul la prima sa piesă de muzică uşoara - „Mii de stele”. Soţia sa, Veronica, a avut rolul iubitei, iar naşul Corneliu Botgros apare cu vioara în mână. Mai multe imagini de la filmări, vezi în cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

Să munceşti cu ai tăi este mai uşor şi mai frumos, spune Ion Paladi, tocmai de asta, în videoclipul la prima sa piesă de muzică uşoară, în rolul principal apare soţia interpretului, Veronica. „Chiar dacă piesa a fost lansată cu 10 ani în urmă, m-am gândit că atunci când o să-i fac un videoclip, neapărat o să apară în el Veronica, soția mea. Am filmat în mai multe locații din Chișinău, iar ultima scenă este la o terasă”, a spus Ion.

Este o premieră atât pentru interpret, cât şi pentru public, iar artistul este curios cum vor reacţiona fanii săi: „Toată lumea mă știe cântând muzică populară. Acum o să mă vadă cântând muzică ușoară și chiar vreau să văd reacția fanilor mei. Eu sunt ok, dar oricum, muzica populară o simt aproape pe sufletul meu și este viața mea. Mă gândesc să am vreo 3-4 piese de muzică ușoară, dar atât, în rest vreau să merg pe popular”.

Cynthia Elisoa a suferit de depresie după divorț! Povestea neștiută a moldovencei din Madagascar: „Într-un an am adăugat 10 kilograme” - VIDEO

Pe propria piele, Veronica a înţeles că munca de artist nu e atât de uşoară. „Nu este o zi ușoară, nu este o zi obișnuită de-a mea. Filmările au început la ora 14:00 și se finalizează la 01:00. E o muncă complicată și pentru artiști și pentru actori”, a menționat soția lui Ion Paladi.

În videoclip, ca şi în viaţa reală, Veronica a fost femeia care i-a furat inima interpretului: „Eu sunt fata pe care Ion o cucerește, este o piesă de dragoste. În viața reală m-a ochit pe băncile Colegiului de Muzică „Ștefan Neaga”. El m-a ochit și m-a curtat foarte mult timp. Și în viața reală a avut un pic de muncit”.

10 octombrie: evenimentele, curiozitățile și personalitățile zilei - FOTO

Videoclipul în stil retro a fost filmat în mai multe locaţii din capitală, ultima fiind Strada Pietonală. Nu s-a lăsat şi fără peripeţii. „Am nimerit la o oră în care era foarte aglomerat și a trebuit să încălcăm un pic. Bine că n-a venit poliția și am reușit să filmăm”, a explicat Ion Paladi.

Chiar dacă nu ştia ce rol va avea, naşul Corneliu Botgros a acceptat fără ezitare să se filmeze în videoclip. „Eu niciodată nu l-am refuzat și exact așa stau lucrurile și invers. Ion este inventiv și eu zic că a făcut un pas foarte important în cariera lui”, a menționat Corneliu Botgros, instrumentist.

Tot în această toamnă, interpretul a devenit din nou cetăţean de onoare într-o localitate din România, fiind al patrulea titlu de acest gen pentru el: „Pentru mine este o mare onoare să fiu cetățean de onoare al unei comune din România pentru că, în Republica Moldova sunt doar în satul meu natal, dar peste Prut sunt deja a patra oară”.

SURSA FOTO: INSTAGRAM/ionpaladiofficial

Articole din aceeasi categorie