03.08.2022
Ce nume foloseste regina Elisabeta a II-a atunci cand sta la hotel. Suverana britanica nu vrea ca oamenii sa o recunoasca

Regina Elisabeta are un nume secret pe care il foloseste ori de cate ori se cazeaza la hotelurile din intreaga lumea. Oriunde merge, aceasta are nevoie de protectie si confidentialitate, astfel ca niciodata nu isi foloseste numele real daca nu se afla intr-un cadru oficial. 

Monarhul in varsta de 96 de ani are o intreaga echipa de securitate care se asigura ca aceasta primeste protectie in orice moment, potrivit MyLondon. Zilnic sunt luate masuri pentru ca echipa sa comunice si sa impartaseasca informatii intr-un mod cat se poate de discret. Ele asigura ca deplasarea, locatia si actiunile Reginei sa fie pastrate in cel mai mare secret.

Cu toate acestea, in urma cu mai multi ani, unul dintre ofiterii de protectie ai Reginei a dezvaluit numele pe care echipa l-a folosit pentru monarh in decursul anilor atunci cand aceasta era cazata la hotel. Se pare ca Regina era denumita „S” sau „Sharon”, acesta fiind un nume inlocuitor pentru „Sovereign”, care inseamna conducator suprem, sau monarh. Acesta este numele pe care echipa de securitate l-ar folosi pentru ca actiunile Reginei sa ramana anonime, dar si pentru o mentine in siguranta.

Costi Burlacu si Corina Tepes au sarbatorit nunta de cristal! Vezi cum aratau cei doi interpreti acum 15 ani: „Felicitari pentru cei mai frumosi miri” - FOTO

Numele a fost dezvaluit in timp ce ofiterii de securitatea faceau cateva recunoasteri inainte de un turneu regal al Majestatii Sale. Acest lucru a fost confirmat si de istoricul regal Hugo Vickers, care a declarat la vremea respectiva pentru The Sun: „Este foarte probabil. Scopul oricarui nume este ca acesta sa fie anonim si memorabil. Daca poate fi, de asemenea, si un pic rautacios si, prin urmare, mai memorabil, atunci asta are sens. „S” ar putea veni pur si simplu de la Sovereign, desigur.”

„S” sau „Sharon” este doar unul dintre numeroasele nume cu care a fost cunoscuta Regina de-a lungul anilor. Ea era cunoscuta in copilarie drept Lillibet, nume care i-a ramas pentru ca se straduia sa Elisabeta atunci cand era mica. Printul George o numeste „gan-gan”, in timp ce printul William o striga „Gary” in copilarie.

Vacanta de vis a Valeriei Lungu s-a transformat intr-un cosmar! Ireal ce i s-a intamplat in Italia: „Credeau ca am fost batuta sau violata”

Articole din aceeasi categorie