03.08.2022
Costi Burlacu si Corina Tepes au sarbatorit nunta de cristal! Vezi cum aratau cei doi interpreti acum 15 ani: „Felicitari pentru cei mai frumosi miri” - FOTO

Recent, pe pagina oficiala de Instagram a artistilor au fost publicata o postare dedicata implinirii a celor 15 ani de casatorie.

„15 ani - Nunta de cristal! Multumim Doamne pentru tot! ”, au scris Costi si Corina in mediul online.

Acestia au publicat si o imagine din ziua nuntii. Corina a purtat o rochie alba cu flori rosii, voal si un clutch rotund, de asemenea rosu.

Mama lui Beyonce reuseste sa arate uimitor la varsta de 68 de ani. Tina Lawson si-a etalat silueta intr-un costum inflorat - FOTO

Pentru ca s-au bazat pe asortare, Costi a optat in favoarea unui costum alb, insa totodata cu un element rosu, si anume cravata.

Imaginile au adunat sute de aprecieri, dar si comentarii din partea fanilor.

„Felicitari, multi inainte”, „Bucurii si realizari frumoase alaturi de cei dragi sufletului, omuletii minunati”, „Felicitari pentru cei mai frumosi miri”, „Multi ani inainte, toti frumosi asa ca voi!”, au scris cativa internauti in sectiunea de comentarii a postarii.

Cu cine se iubeste fiica lui Bruce Willis. E un cunoscut muzician

Corina Tepes si Costi Burlacu sunt interpreti din Republica Moldova. Acestia au impreuna doua fetite, Smaranda si Ioana.

Articole din aceeasi categorie