03.08.2022
Vacanta de vis a Valeriei Lungu s-a transformat intr-un cosmar! Ireal ce i s-a intamplat in Italia: „Credeau ca am fost batuta sau violata”

Valeria Lungu a trait momente ingrozitoare in vacanta in care se afla peste hotare, alaturi de noul sau iubit. Cei doi au decis sa petreaca mai multe zile in Italia, insa vedeta a avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce a avut parte de un moment extrem de neplacut si neasteptat, deopotriva.

Valeria Lungu are un nou iubit si isi doreste sa ii protejeze identitatea, dupa ce a suferit o deceptie in iubire. Totusi, se pare ca relatia dintre ei este una destul de serioasa, avand in vedere ca au ales sa plece impreuna intr-o vacanta in Italia. Visul frumos al celor doi s-a transformat rapid intr-un cosmar, din pacate, caci blondina a lesinat, dintr-o data, pe strada.

In acest sens, Valeria Lungu a povestit ca iubitul ei s-a speriat foarte tare si a sunat la ambulanta. Blondina crede ca a avut primul atac de panica, insa transmite ca s-a manifestat foarte agresiv, dat fiind faptul ca a ajuns pe mana medicilor, la perfuzii.

Valeria Lungu, primele declaratii despre evenimentul neplacut din Italia

„Azi am avut probabil, pentru prima data in viata, atac de panica! Am lesinat in mijlocul drumului. Nu asta e partea mai nasoala, partea cea mai de c@#%& a fost cand m-am trezit inconjurata de 15 italieni care vorbeau incontinuu si eu eram uda toata, pe undeva pe drum.Nu am idee cum am ajuns acolo, intr-un final a venit ambulanta si niciunul dintre doctori nu vorbeste engleza. Mi-au bagat nebunia aia in vena, de ma doare mana si acum”, a scris vedeta pe retelele de socializare.

Costi Burlacu si Corina Tepes au sarbatorit nunta de cristal! Vezi cum aratau cei doi interpreti acum 15 ani: „Felicitari pentru cei mai frumosi miri” - FOTO

Tanara sustine ca are vanatai din cauza perfuziilor pe care medicii i le-au facut si marturiseste ca s-a targuit mai bine de doua ore cu medicii, care voiau sa o interneze.

„Am stat cu ei 2 ore sa le explic ca vreau sa merg la hotel si ca nu vreau sa ma interneze in spital. Oamenii credeau ca am fost batuta sau violata, ceva. Poza asta este facuta dupa doua perfuzii si patru ore de plans... Pacat ca nu mi-am luat calmante sau orice alt c@#$! care sa previna nebunia pe care tocmai am avut-o azi”, a mai povestit Valeria, pe pagina sa de Instagram.

Olesea Svecla - fara complexe! Ce mesaj special a transmis actrita urmaritorilor sai: „Stiu ca o sa dati zoom sa vedeti daca pielea atarna sau nu” - FOTO

Articole din aceeasi categorie