11.01.2023
Ce meserie ar fi avut Anastasia Fotachi daca nu ar fi fost model? Aceasta a dezvaluit un vis din copilarie: „Dupa cum vedeti, nu a fost sa fie” - VIDEO

Modelul Anastasia Fotachi, in varsta de 27 de ani, este foarte activa pe retelele sociale. Aceasta mereu discuta cu urmaritorii sai si raspunde cu mare drag la intrebarile pe care acestia i le adreseaza. 

Asadar, recent, Anastasia Fotachi a publicat in InstaStory caseta „Intrebari/Raspunsuri”, pentru a mai comunica cu abonatii sai. 

Una dintre intrebari suna astfel: „Care a fost meseria ta de vis cand erai copil mic?”. 

O afecteaza barfele pe Tatiana Maxian? Afla ce spune bloggerita despre cei care o critica - FOTO

Cert este faptul ca Anastasia nu visa la o cariera de succes in domeniul modelingului sau in orice alta sfera a frumusetii. Aceasta visa sa devina... medic stomatolog. 

„Eu cand eram mica tare imi doream sa devin stomatolog. Chiar ma gandeam ca voi invata la medicina, dar, dupa cum vedeti, nu a fost sa fie”, a spus modelul. 

Svetlana Sainsus, alaturi de fiul sau la „IMG Worlds of Adventure”! Vezi cum se distreaza cei doi la cel mai mare parc de distractii din lume - VIDEO

De asemenea, aceasta a mentionat ca visa la o cariera in muzica. „Imi doream sa devin cantareata. Am facut sapte ani de pian, canto, dansuri”, a mentionat Anastasia, adaugand:„Dar, viata le aranjeaza pe toate asa cum trebuie, la locul lor”. 

Tania Goncear - vacanta rupta din tipare! Bloggerita a vizitat castelul in care s-a filmat serialul de groaza „Wednesday” - FOTO/VIDEO

Anastasia Fotachi este una dintre cele mai urmarite tinere din Moldova si se lauda cu peste 200 de mii de urmaritori pe Instagram. A devenit cunoscuta dupa ce a castigat titlul de „Miss Bikini Moldova” in 2015. Aceasta este casatorita cu omul de afaceri Gabriel Stati.

Articole din aceeasi categorie