10.01.2023
Tania Goncear - vacanta rupta din tipare! Bloggerita a vizitat castelul in care s-a filmat serialul de groaza „Wednesday” - FOTO/VIDEO

Bloggerita Tania Goncear, cunoscuta pentru faptul ca a reusit sa dea jos mai bine de 50 de kg, a decis sa-si organizeze o vacanta alaturi de sotul sau, Dumitru.

Cei doi au optat pentru o escapada in Romania, iar in primul rand Tania si Dumitru au vizitat una dintre cele mai populare atractii turistice de peste Prut, la acest moment, si anume Castelul Cantacuzino.

Castelul a devenit cunoscut in intreaga lume dupa ce acesta a fost principala locatie in care s-a filmat serialul „Wednesday.”

Katy Black - pusa pe glume! Bloggerita si-a anuntat sotul ca ar fi insarcinata. Vezi ce reactie a avut acesta - VIDEO

Si pentru ca au ajuns pana la Cantacuzino, Tania si sotul ei au repetat si renumitul dans pe care eroina principala a productiei cinematografice la interpretat in una dintre serii.

„Wednesday, noua productie a francizei „Familia Addams” si serial original Netflix, s-a lansat pe 23 noiembrie 2022 in toata lumea. Este creat in regia lui Tim Burton si are o productie scrisa de Al Gough si Miles Millar. Printre principalele locatii de filmare se numara si Castelul Cantacuzino din Busteni, care a fost complet trasformat pentru a deveni Academia Nevermore.”, este mentionat pe site-ul oficial al castelului.

Diana Stoica - moment emotionant! Interpreta a publicat un video in care este ceruta in casatorie: „Nici prin gand sa-mi treaca ce ma astepta...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie