11.01.2023
O afecteaza barfele pe Tatiana Maxian? Afla ce spune bloggerita despre cei care o critica - FOTO

Sotia interpretului Ilie Maxian este mereu sincera pe retelele de socializare. De aceasta data bloggerita a recunoscut ca este uneori afectata de parerea pe care o au haterii despre ea sau familia sa.

Recent, Maxian a decis sa raspunda sincer la cateva dintre intrebarile care i-au fost acordate de urmaritorii sai virtuali. 

Astfel, una dintre urmaritoarele sale a scris: „Cum reactionati la barfe, invidie, persoane toxice?”

Bloggerita a recunoscut ca este adesea criticata, insa unicul lucru pe care il poate face este sa blocheze pe retelele de socializare conturile acelor persoane. „Toti care scriu urat sunt blocati, restu nu am ce le face. Ma rog la Dumnezeu sa le lumineze mintile, atat.”, a spus Tatiana.

Tu stii care sunt articolele vestimentare must have in acest sezon? Inspira-te daca vrei sa obtii un look calduros, dar si stilat - FOTO

Totodata, ea a adaugat ca cel mai mult este afectata cand aude critici la adresa familiei sale. „Inca cate barfe am, incepand ca toata sunt facuta, adica plina de operatii plastice si terminand cu faptul ca ar trebui mai intai sa am palat si apoi sa-mi iau Tesla. Altii in general vorbesc ce nici nu stiu, ei doar aud prostii si le infloresc mai departe, precum ca nici casa nu am. Cel mai dureros este cand imi discuta familia si copiii, asta ma doare cel mai mult si aici nu pot face fata, ma atinge tare.”, a mentionat Maxian.

„Apropo, prin saloane stau doamnele, domnisoarele si ma discuta fara ca sa-si dea seama ca cineva care sta in rand sau lucreaza acolo aude toate prostiile si ele ajung la urechile mele. Urat fetele, urat. Sunt unele care nici nu ma cunosc personal, dar stiu mai multe ca sotul meu, mama sau sora.”, a mai spus bloggerita.

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 170 de mii de urmaritori pe Instagram. Tanara este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie.

Horoscop 11 ianuarie 2023. Agitatie, cheltuieli neasteptate si o promisiune in dragoste

Articole din aceeasi categorie