11.01.2023
Ce face Dianna Rotaru pentru a fi mereu plina de energie? Prezentatoarea PRO TV a dezvaluit care este „ritualul” sau de seara - FOTO

Cu totii stim ca prezentatoarea emisiunii „Gusturile se discuta” si interpreta din Republica Moldova, Dianna Rotaru este o persoana foarte energica. Cum reuseste artista sa fie mereu plina de optimism, vezi in articolul de mai jos. 

Pe pagina sa de Instagram, Dianna Rotaru a publicat un InstaStory in care le-a impartasit fanilor sai virtuali care este secretul sau. 

Aceasta a recunoscut ca are un „ritual” pe care il face zilnic inainte de a merge la culcare.

O afecteaza barfele pe Tatiana Maxian? Afla ce spune bloggerita despre cei care o critica - FOTO

Pentru o zi plina de energie, Dianna Rotaru face cateva lucruri care la prima vedere par banale, insa care au un efect pozitiv asupra organismului sau. Prezentatoarea emisiunii „Gusturile se Discuta” nu mananca niciodata inainte de somn. 

Svetlana Sainsus, alaturi de fiul sau la „IMG Worlds of Adventure”! Vezi cum se distreaza cei doi la cel mai mare parc de distractii din lume - VIDEO

Aceasta prefera sa petreaca timpul alaturi de persoana sa iubita, sa citeasca o carte (offline) si, desigur, sa faca un dus fierbinte inainte de a merge la culcare. 

De asemenea, interpreta a dezvaluit ca nu isi face practic niciodata planuri pentru a doua zi. 

Ce meserie ar fi avut Anastasia Fotachi daca nu ar fi fost model? Aceasta a dezvaluit un vis din copilarie: „Dupa cum vedeti, nu a fost sa fie” - VIDEO

Diana Rotaru este o interpreta de muzica usoara din Republica Moldova si prezentatoarea emisiunii Gusturile se Discuta de la PRO TV.

Articole din aceeasi categorie