16.03.2023
Ce dieta tine Vera Wang? Creatoarea de moda a dezvaluit secretul tineretii sale: „Beau doar apa”

Vera Wang este una dintre cele mai celebre creatoare de moda din lume, iar pe langa creatiile sale, aceasta uimeste si cu aspectul sau tanar si tonifiat. Are 73 de ani, dar continua sa arate ca la 23, lucru care a starnit curiozitatea tuturor. Iata ce dieta tine Vera si care este secretul siluetei sale de invidiat. 

Cu fiecare aparitie, atat in mediul online, cat si la evenimentele mondene, Vera Wang este intrebata ce mananca de arata atat de bine. Platformele de socializare sunt pline de comentarii despre silueta ei, multi fiind surprinsi de „frumusetea ei nemuritoare”. In urma cu ceva timp, Vera Wang a dezvaluit care este secretul sau, intr-un interviu pentru revista Forbes. 

„Am inceput sa beau vodka dupa ce s-a nascut a doua mea fiica. Aveam nevoie de un cocktail. Mai intai, a fost o chestie de o vara, dupa aceea, a devenit o obisnuinta. Beau vodca si mananc un hot dog sau hamburgeri. Sunt mare fan fast-food. Beau vodka cu un hamburger si cu patru bucati de nuggets de pui. Sunt buna la aceste combinatii”, a spus Vera Wang, pentru Forbes, anul trecut.

Au fost demascati! Ce ne spun trasaturile fetei ale lui Emilian Cretu, Tany Vander, dar si alte vedete de la noi. Petru Arama: „Este intr-un oarecare fel si suparacioasa” - VIDEO

Desi obiceiurile sale pot parea iesite din comun, Vera Wang sustine ca are grija sa manance sanatos si face mult sport. In general, creatoarea de moda are o dieta bazata pe legume gatite la abur si orez negru pe care le mananca alaturi de peste gatit in diferite moduri sau chiar crud, sashimi, sau carne de pui. De asemenea, Vera Wang mananca deseori salata de anghinare. Unul dintre produsele pe care vedeta l-a eliminat total din dieta sa a fost sucul acidulat, ea renuntand chiar si la cel fara zahar. Aceasta consuma de ani buni doar apa si este foarte multumita de decizia sa.  

„Beau doar apa. Am renuntat sa mai beau suc in urma cu sase ani. A fost cel mai greu lucru”, spunea Vera Wang, in urma cu un an. 

Mai mult, creatoarea de moda sustine ca un alt aspect care o ajuta sa se mentina mereu tanara este faptul ca s-a inconjurat de femei frumoase. Vera sta tot timpul in preajma modelelor care ii poarta hainele pe podium, astfel ca se incarca din plin cu energia lor. 

Imagini uimitoare! Bloggerita, Kathryn C, invitata la o nunta in India. Vezi ce tinuta a purtat - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie