16.03.2023
Imagini uimitoare! Bloggerita, Kathryn C, invitata la o nunta in India. Vezi ce tinuta a purtat - FOTO/VIDEO

Kathryn C a fost invitata la o nunta in India, de unde bloggerita a postat mai multe story-uri pentru urmaritorii ei.

Tanara a postat mai multe clipuri video de la evenimentul la care a avut parte. In unul dintre acestea Kathryn a aratat urmaritorilor sai, care sunt obiceiurile din India la o nunta, in descrierea clipului a scris ca: „Aceasta este cea mai mare si frumoasa nunta la care am fost vreodata”.

 Dupa care a postat un clip video cu muzica traditionala unde a spus ca: „Doar asa sunt intalniti tinerii insuratei.”


Bloggerita a postat niste imagini spectaculoase in care arata toata frumusetea si tot farmecul acestei culturi. Niste imagini ca din filme unde apareau mirii peste care s earuncau de sus petale de trandafir, unde mireasa era imbracata in niste straine foarte pretioase.

Au fost demascati! Ce ne spun trasaturile fetei ale lui Emilian Cretu, Tany Vander, dar si alte vedete de la noi. Petru Arama: „Este intr-un oarecare fel si suparacioasa” - VIDEO

Kathryn C a purtat o rochie alba impecabila, cu un decolteu destul de evidentiat, iar rochia ii evidentia talia bloggeritei, la care ea a asortat cu o pereche de sandale simple negre.

Insa bloggerita a mai postat si o poza alaturi de un barbat de care a fost insotita la eveniment, dar si un clip video in care cei doi mergeau pe covorul rosu impreuna.

Valerie Lungu - prima aparitie in public alaturi de noul iubit! Vedeta a facut declaratii exclusive - FOTO
 

Kathryn a postat un clip video de la sfarsitul petrecerii unde apare dansand, iar in descriere a scris ca: „Atmosfera aceasta nu pot sa o redau prin telefon.”

Kathryn este o bloggerita si artista din Republica Moldova ce detine o comunitate de peste 140 de mii de urmaritori pe Instagram. Mama sa, Alisha este fondatoarea unui brand de haine si se bucura de aproape 50 de mii de urmaritori in mediul online.

Articole din aceeasi categorie