02.11.2022
Ce ar face Valeria Capra cu un milion de euro, dar si ce nu ar ierta niciodata? Prezentatoarea stirilor PRO TV a facut dezvaluiri sincere: „As putea sa ma contrazic in timp” - VIDEO

Ne-am dorit sa aflam care este relatia prezentatoarei stirilor PRO TV, Valeria Capra cu banii, dar si ce crede despre prietenia cu sexul opus. Am pregatit cateva intrebari provocatoare, la care jurnalista ne-a raspuns sincer. Mai multe afla din reportajul ce urmeaza, marca O Seara Perfecta. 

„Banii mei sunt banii mei, banii tai sunt banii nostri” Sa fie asa si pentru Valeria? „Total de acord. Cu mici exceptii desigur, pentru ca atunci cand intemeiezi o familie sau ai o relatie de lunga durata cu siguranta sunt momente in care te ajuti reciproc. Daca e nevoie, cu siguranta ne ajutam”. 

In cazul Valeriei, se pare ca banii nu aduc fericirea. „Nu aduc fericirea, dar o intretin. Ce folos ca te-ai inconjurat cu bunuri si chestii materiale daca te-ai pomenit nefericit si trist. Nu stiu daca aduc fericirea, dar cu siguranta iti fac viata mai usoara”.

Visa sa devina chirurg, insa a ajuns pe micile ecrane! Ce nu ai stiut despre noua prezentatoare a stirilor PRO TV, Daniela Andreev: „Nu eu am ales jurnalismul, ci el pe mine” - VIDEO

Daca s-ar pomeni cu un milion de euro, Valeria nu prea stie pe ce i-ar cheltui. „Nu stiu. Chiar m-am gandit mult la asta. E simplu sa zici ca iti iai un imobil, un automobil. Dar daca sa investesc, nu stiu, poate mi-as lua apartamente in Dubai, pe care le-as da in chirie. Habar nu am. Trebuie sa urmaresc piata, sa vad in ce e bine de investit. Banii trebuie sa circule, caci ei iubesc asta”. 

Prietenia intre femei ar putea exista daca nu se vad prea des, cel putin asa functioneaza in cazul prezentatoarei Pro TV. „Nu stiu. Am cateva prietene din copilarie. Nu ne vedem des, nu ne sunam in fiecare zi. Ne vedem strict de trei ori pe an si asta este foarte bine. Si chiar daca trec cateva luni, legatura nu se pierde oricum, e ca si cum ne-am vazut ieri, alaltaieri. Cred ca e bine sa te inconjori cu prieteni si oameni de calitate la care sa poti apela si cu care sa impartasesti aceleasi valori” .

Cat priveste prietenia dintre barbat si femeie... „Stii cum. Pe aceasta lume sunt sute si mii de relatii. Daca prietenia e fara interese. Eu nu stiu daca am asemenea prieten. Mi-e frica sa-l am, nu stiu cu ce se lasa”. 

I-a socat pe toti cu aparitia sa! De Halloween, Anisoara Loghin s-a deghizat in varianta feminina a lui Jocker. Vezi cat de bine i-a reusit prezentatoarei sa intre in acest rol: „Am impresia ca noi suntem prea seriosi” - FOTO/VIDEO

„Dragostea trece prin stomac”, dar nu la toti, crede prezentatoarea. „E bine sa stim sa gatim, dar nu pe toti ii impresionezi cu o masa. Depinde care sunt interesele si pasiunile barbatului”. 

Iar cand vine vorba de dragoste, aceasta nu tine cont de varsta, spune Valeria. „Nu tine, categoric. Unde te prinde poti sa te consideri binecuvantat si norocos. Important omul sa fie potrivit, curat. Atata timp cat oamenii se simt bine si intr-adevar se iubesc si nu e ca si cum ar fi de ochii lumii, de ce nu. Eu cred in orice dragoste. Dragostea ne va salva”. 

Nu ar ierta niciodata si pentru nimic... „Inselaciunea. Eu nu cred in „ciorba reincalzita”. Daca am plecat, eu nu mai revin. Si consider ca e corect asa. Rar se intampla cand merge si a doua si a treia oara. Sunt cupluri care ajung la starea civila de vreo cinci ori si sunt bine mersi. Viata lor e o aventura. Eu nu cred in „ciorba reincalzita”, dar as putea sa ma contrazic in timp”. 

Doina Sulac este insarcinata! Vezi cine a divulgat marele secret: „Felicitari inca o data pentru Isidor si Doinita” - VIDEO

Despre oamenii care au „aere de vedete”, prezentatoarea crede ca sunt cei care si-au pierdut empatia fata de cei din jur. „Sau ti-ai creat un film in mintea ta, care nu corespunde cu realitatea. Chiar nu stiu”. 

Articole din aceeasi categorie