27.07.2023
Ce a raspuns Cillian Murphy, starul din „Oppenheimer”, la intrebarea daca ar fi acceptat sa fie Ken in „Barbie”

„Barbie” si „Oppenheimer” sunt cele doua filme care ravasesc intreaga lume in aceste zile. La poluri opuse, dar extrem de populare, cele doua pelicule umplu pana la refuz salile din cinematografe. „Barbie” lansat in aceeasi zi cu „Oppenheimer” are deja incasari record. Cillian Murphy, starul din „Oppenheimer”, cel care il interpreteaza pe inventatorul bombei atomice a fost intrebat de un jurnalist daca ar fi acceptat sa fie „Ken” in Barbie.

Actorul Cillian Murphy, foarte cunoscut publicului roman din productia Netflix „Peaky Blinders” este la cea de-a sasea colaborare cu regizorul Christopher Nolan.

Cillian Murphy: Hollywood's Mr Nice Guy – Luxury London

In Oppenheimer, Murphy ii da viata lui J. Robert Oppenheimer, creatorul bombei atomice si face un rol de senzatie. Recent, in cadrul unui interviu pentru Cinefilos el a primit o intrebare surpriza, iar raspunsul a fost pe masura.

„Ai fi acceptat sa fii Ken in Barbie?”

Imagine rara cu Mick Jagger, la de 80 de ani. Cum s-a pozat solistul trupei The Rolling Stones - FOTO
Cillian Murphy, care s-a supus unei diete extreme pentru a ajunge la o infatisare cat mai apropiata de cea a lui Robert Oppenheimer, a primit o intrebare surprinzatoare in cadrul unui interviu recent. Cunoscut mai degraba pentru roluri darmatice, Murphy a fost intrebat daca ar fi acceptat sa dea o proba pentru rolul Ken in pelicula„Barbie”.

Cillian Murphy Stars in 'Oppenheimer,' His Biggest Role Yet - The New York  Times

„Sa stii ca da, sigur. As fi acceptat sa citesc scenariul, sa port o conversatie”, a spus Murphy, potrivit Daily Mail.

Cillian Murphy a recunoscut, insa, ca deocamdata nu a vazut „Barbie”, filmul lansat in aceeasi zi cu „Oppenheimer”, dar intentioneaza sa o faca.

Doina Danielean nu a fost prezenta la aniversarea mamei sale! Afla care a fost motivul - VIDEO

„Abia astept sa-l vad. Cred ca va fi grozav. Stii, avem atatea filme bune in cinema in aceasta vara”, a spus Murphy.

Tatiana Koberidze va deveni mama pentru prima data! Locul magic in care a facut marele anunt - VIDEO

Cillian Murphy's Most Iconic Roles — Cillian Murphy Movies Peaky Blinders  Netflix

Nina Cretu - sedinta foto intr-o rochie de 15 lei: „Inca o dovada ca persoana da valoare hainei...” - FOTO/VIDEO

La nivel international, Barbie a generat incasari de 182 de milioane de dolari din 69 de teritorii, alimentand un weekend global de 337 de milioane de dolari, in timp ce Oppenheimer a obtinut 93,7 milioane de dolari din 78 de teritorii, reusind chiar sa depaseasca Barbie in India, pentru un total global de 174,2 milioane de dolari.

Articole din aceeasi categorie