27.07.2023
Imagine rara cu Mick Jagger, la de 80 de ani. Cum s-a pozat solistul trupei The Rolling Stones - FOTO

Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un stil epic. Artistul, care a implinit ieri 80 de ani, s-a fotografiat intr-un costum visiniu si a scris un mesaj emotionant.

Solistul trupei The Rolling Stones a implinit, ieri, 80 de ani. Mick a postat o poza epica la implinirea frumoasei varste, acesta a scris si un mesaj pentru fanii sai: „Multumesc mult pentru toate comentariile minunate si urarile de ziua de nastere”.

Cristina Scarlevschi - fotografie rara alaturi de fiul ei! Vezi cat de mult a crescut Alexander - FOTO

Colegul de trupa Keith Richards, in varsta de 79 de ani, i-a cantat o melodie la pian intr-un videoclip si a spus: „La multi ani, Mick”.

Mick a sarbatorit alaturi de familie, inclusiv alaturi de iubita Melanie Hamrick, in varsta de 36 de ani, si a fost incantat sa primeasca o boxa pe viata pe terenul de cricket The Oval din sudul Londrei.

The Motans si Emaa - o noua colaborare de succes! Interpretii au lansat piesa „La ce te gandesti” - VIDEO

O sursa a spus: „Mick este un mare fan de cricket si si-a dorit intotdeauna o boxa la The Oval. Familia lui a incercat sa-i obtina unul de ani de zile, dar cererea este uriasa si lista de asteptare masiva”.

Articole din aceeasi categorie