27.07.2023
Tatiana Koberidze va deveni mama pentru prima data! Locul magic in care a facut marele anunt - VIDEO

Bloggerita Tatiana Koberidze a anuntat ca este insarcinata.

Despre acest lucru a anuntat bloggerita pe pagina sa de Instagram, prin intermediul unui filmulet spectaculos pe care l-a publicat.

„VOM DEVENI PARINTI! Nu este o calatorie grozava cu emotii si aventuri incredibile? Asa simt eu despre asta! Am ceva de spus, ceva de impartasit si ceva de exprimat, dar nu astazi :) Astazi am vrut doar sa va impartasesc evenimentul nostru, pe care l-am pastrat cu atata evlavie. Sincer? Sunt foarte entuziasmata si nu am indraznit sa o fac pana la victorie. Le cer din adancul inimii, celor care se bucura pentru noi, sa se bucure, cine nu, sa treaca pe langa noi. Sa avem cea mai buna si stralucitoare calatorie! 1+1=3”, a scris Tatiana in descrierea filmuletului.

„Hi Barbie” continua! Tatiana Maxian a spart top-urile. Ce alte vedete de la noi au mai repetat popularul trend - VIDEO

In doar cateva minute, postarea a adunat peste 4 mii de aprecieri, dar si mai multe mesaje de felicitare pentru cei doi parinti: „Va felicit, asta este atat de frumos”, „Voi o sa fiti cei mai buni parinti”, „Felicitari, mi-ati facut ziua mai buna”.

Inca o medalie pentru Moldova! Sportiva Ecaterina Grabucea a cucerit argintul la Campionatul European de Haltere pentru Tineri - FOTO

Tatiana Koberidze este una dintre cele mai urmarite bloggerite din Republica Moldova. Ea este urmarita de aproximativ 163 de mii de persoane. De asemenea ea este cunoscuta pentru stilul ei unic si o dragoste majora pentru calatorii.

Modelul Ilinca Sturzescu a devenit mamica! Ce prenume au ales parintii pentru baietel - FOTO

Articole din aceeasi categorie