27.07.2023
Doina Danielean nu a fost prezenta la aniversarea mamei sale! Afla care a fost motivul - VIDEO

Mama Doinei Danielean a fost ieri sarbatorita. Vezi in aricolul de mai jos ce mesaj a publicat bloggerita pe pagina sa de Instagram, dar si de ce nu a putut fi prezenta la sarbatoare.

Doina Danielean nu a putut sa fie prezenta alaturi de mama sa la aceasta aniversare, deoarece a moderat o nunta.

„Hi Barbie” continua! Tatiana Maxian a spart top-urile. Ce alte vedete de la noi au mai repetat popularul trend - VIDEO 

Bloggerita a mentionat ca chiar daca nu este trupeste in aceasta zi alaturi de mama sa, sufleteste ea este acolo. „Mama, La Multi Ani! Nu sunt alaturi trupeste, dar cu inima sunt acolo, langa tine, sub inima ta, unde am crescut si traiesc clipa de clipa. Stiu cum si cu cata bunatate inima iti bate! Te-am ales inca inainte sa ma nasc sa fii tu, Mama mea si chiar daca am #33  inca sunt fetita ta. Te iubesc! Ma mandresc si ma rog la Dumnezeu sa-mi fii alaturi inca multi ani inainte, sanatoasa si cu bujorii in obrajori”.

Postarea jurnalistei a adunat sute de aprecieri din partea internautilor, dar si mesaje de felicitare. „La multi ani si toti frumosi, mamicai tale!!!”, „La multi, multi ani binecuvantati pentru mama voastra”, „La multi ani binecuvantati mamei tale”, au scris cativa abonati.

Tatiana Koberidze va deveni mama pentru prima data! Locul magic in care a facut marele anunt - VIDEO

Doina Danielean este o jurnalista si bloggerita din Republica Moldova, are un fiu pe nume Daniel-Ionut din prima casatorie, iar acum are o fetita Eva-Maria. Aceasta a adunat de-a lungul timpului o comunitate de peste 258 mii de urmaritori pe Instagram.

Marina Carnat - sincera cu urmaritorii sai! Cum arata silueta ei la 4 zile dupa ce a nascut al noualea copil - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie