27.02.2024
Cum a fost surprinsa Victoria Beckham la Paris. Vedeta nu a renuntat la tocuri, desi merge cu ajutorul carjelor - FOTO

Victoria Beckham a fost surprinsa luni in Franta, in prima zi a Saptamanii Modei de la Paris, in timp ce mergea cu ajutorul carjelor. Vedeta s-a accidentat la picior in timpul unor exercitii fizice executate la sala.

Creatorul de moda si fosta Spice Girl, in varsta de 49 de ani, a purtat o pereche de pantaloni negri mulati, o geaca kaki in valoare de o mie de euro si pantofi din piele lacuita, cu toc mic, scrie Daily Mail.

Anamaria Prodan va imbraca rochia de mireasa. Impresara radiaza de fericire alaturi de Ronald Gavril si vrea sa faca pasul cel mare: „O sa fiu si mireasa”

Un angajat de-al sau ii tinea umbrela si geanta de la un brand de lux.

Andreea Raicu a vorbit pentru prima data despre drama prin care a trecut: „O durere devastatoare care nu ma lasa sa respir”

Victoria a povestit pe 14 februarie, pe contul sau de Instagram, cum a cazut in sala de sport si cum si-a luxat glezna, motiv pentru care si-a pus gheata ca sa i se traga umflatura.

Poza a fost insotita de urmatorul mesaj: „La multi ani de Ziua Indragostitilor. Nu a fost o zi buna astazi. Am cazut si m-am accidentat la picior”.

Articole din aceeasi categorie