27.02.2024
Andreea Raicu a vorbit pentru prima data despre drama prin care a trecut: „O durere devastatoare care nu ma lasa sa respir”

Andreea Raicu, indragita vedeta TV, si-a deschis sufletul si a vorbit despre durerea pe care a resimtit-o in urma pierderii cainelui sau, Efi.

Intr-o postare pe retelele de socializare, Andreea Raicu a marturisit ca adoptarea unui alt caine in urma mortii lui Efi a fost o greseala si o durere devastatoare pe care incearca acum sa o depaseasca.

Andreea Raicu, despre greseala care a marcat-o teribil

In luna mai a anului trecut, Andreea Raicu a suferit o pierdere enorma, Efi, cainele ei, s-a stins din viata, dupa o lunga perioada in care s-a confruntat cu grave probleme de sanatate.

Vedeta Tv l-a adoptat in urma cu 14 ani, chiar daca Efi avea la inceput multe probleme de sanatate, Andreei l-a ingrijit si l-a salvat. Efi a devenit sprijinul emotional al vedetei in perioadele dificile si singurul suflet care parea sa-i inteleaga mereu starea. Din pacate, Efi a fost diagnosticat cu cancer in ultimii ani de viata, iar tratamentul, a reusit sa-i prelungeasca viata cu inca 3 ani.

Anamaria Prodan va imbraca rochia de mireasa. Impresara radiaza de fericire alaturi de Ronald Gavril si vrea sa faca pasul cel mare: „O sa fiu si mireasa”

„Cand a plecat a lasat un gol imens pe care mi-e greu sa-l descriu. O durere devastatoare care nu ma lasa sa respir. Ma simteam de parca pierdusem un membru al familiei.

Mereu spuneam ca atunci cand pierzi un caine sa iei altul a carui dragoste iti usureaza suferinta. Asa am facut cand a murit cainele mamei mele si a ajutat-o mult", a povestit vedeta.

Andreea a povestit ca la inceput nu simtea nicio bucurie sau entuziasm in legatura cu noul catel. Lipsita de rabdare si chef, a simtit ca inima si sufletul ei nu aveau loc pentru alta prezenta decat cea a lui Efi. Catelul nou adus acasa a devenit o povara, iar Andreea a decis sa-l trimita la mama sa. In acest timp, cainele a devenit mai apropiat de mama Andreei, iar aceasta nu simtea lipsa lui in casa.

Horoscop 27 februarie 2024. Un sentiment de nostalgie pune stapanire pe o zodie

„Eu nu aveam rabdare si nici chef. Ma simteam ca mama vitrega din povesti. Ceea ce reusea sa ma imbuneze era gandul ca era singur, departe de mama lui si avea nevoie de dragoste. A inceput sa creasca si sa devina extrem de agitat, sa faca dezastru in casa. Inca nu invatase sa-si faca nevoile afara sau pe pad, iar eu nu aveam nicio disponibilitate sa curat continuu dupa el peste tot. Plus ca nu era atat de cald ca Efi, avea o natura mult mai independenta ceea ce nu imi placea. Ca sa nu mai spun ca ma simteam vinovata, simteam ca il tradez pe Efi. Asa ca l-am trimis la mama", a povestit Andreea pe Instagram.

Cand Efi a murit, Andreea Raicu a simtit un gol imens si o durere sufleteasca ce pare sa nu o lase nici acum sa respire. In incercarea de a depasi aceasta suferinta, Raicu a ales sa adopte un alt catel. Cu toate acestea, decizia nu a fost una inspirata si a adus mai multa tristete in viata prezentatoarei.

Articole din aceeasi categorie