26.02.2024
Dorin Galben a cerut-o in casatorie pentru a doua oara pe Violeta Scrisu! Cum arata inelul pe care l-a cumparat cu 7 ani in urma: „Am dat pe el un salariu si jumatate” - FOTO

La o saptamana dupa ce si-a anuntat urmaritorii ca a cerut-o in casatorie pe iubita lui, Dorin Galben a mai organizat inca un moment special pentru ea.

Intr-o postare facuta publica pe online, Dorin a mentionat ca si-a dorit sa mai oganizeze o cerere in casatorie pentru a putea sa-i ofere Violetei inelul de logodna pe care l-a cumparat acum 7 ani. „Am cerut-o in casatorie pentru a doua oara pe @violetascrisu. De aceasta data cererea a fost una simbolica. Va explic imediat de ce. Inelul pe care-l puteti vedea in ultima fotografie l-am cumparat acum 7 ani. Asa gusturi aveam eu la varsta aia.  Ma gandeam s-o cer de sotie atunci (la 3 ani de relatie), dar am inteles ca ambii eram nepregatiti si am decis sa aman acest pas. I-am dat timpului timp si ambii nu regretam asta… Inelul este unul simplu si l-am luat de la un magazin de la noi. Am dat pe dansul un salariu si jumatate - pe care-l primeam atunci (nu foarte mare)”, a povestit Dorin.

Pentru jurnalist inelul este unul special, deoarece: „Demonstreaza ca stiam de foarte mult timp ca Violeta va fi sotia mea. Stiam ca intr-o buna zi vom forma o familie si ca asta se va intampla cand vom dori noi, dar nu cand va spune gura lumii”.

Tany Vander a plecat in vacanta fara sot si copii! „Dupa 13 ani de cand ne cunoastem, in sfarsit prima vacanta impreuna cu...” - FOTO/VIDEO

„P.S. Azi Violeta si-a luat si primul inel de la ajustare si va purta doua inele de logodna!  Ma bucur ca si a doua cerere a surprins-o la fel de mult ca prima! Pe stories voi pune video”, a mai povestit Dorin Galben.

Vezi mai jos cum arata cel de-al doilea inel:

Dorin Galben se insoara! Jurnalistul si-a cerut iubita in casatorie 

Recent, Dorin Galben si-a cerut iubita in casatorie prin intermediul unei melodii. De asemenea, Violeta Scrisu a primit un buchet de lalele si un inel pretios.

Potrivit site-ului oficial al brand-ului „Tiffany & Co”, o astfel de bijuterie se estimeaza la peste 7000 de euro, ceea ce inseamna ca jurnalistul a fost destul de darnic atunci cand a ales ce sa-i puna pe deget, Violetei.

Cristi Botgros - prima imagine alaturi de iubita lui. Cine este Alexandra Cuhuteac - FOTO

 

Dorin Galben este jurnalist si vlogger din Republica Moldova. Acesta are un canal de Youtube, in care posteaza interviuri marca #faraprotocol si #monolog. In cadrul interviurilor, Dorin invita oameni de afaceri, politicieni, doctori, artisti, bloggeri dar si alte persoane.

Articole din aceeasi categorie