15.11.2023
Catalina Cara - nominalizata intr-o celebra revista din Romania la categoria Best Emerging Artist: „Pentru mine este o mare bucurie si onoare” - VIDEO

Invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta a fost Catalina Cara. Aceasta a venit cu premiera unui videoclip, dar si cu mai multe detalii din viata sa.

Catalina Cara a revenit din Londra, insa acolo a avut parte de un incident neplacut: „Am fost jefuita, mi-au furat poseta n care aveam toate actele. Eram intr-un magazin chiar in centrul Londrei, foarte banal, mi-am dorit sa probez un sacou si am pus-o langa mine si era un grup de profesionisti care m-au impins si eu mi-am scapat telefonul jos si in timp ce imi ridicam telefonul, ei mi-au furat geanta. Nu pot sa zic ca aveam lucruride pret in geanta, insa aveam actele acolo”.

Un musafir special in platoul O Seara Perfecta! Cu ce animal de companie neobisnuit a venit la emisiune, omul de afaceri Pavel Sidorenco: „Sunt de obicei egoisti, de aceea au nevoie de atentie” - VIDEO

Catalina Cara organizeaza un eveniment unde in sala v-or fi aprinse o mie de lumanari: „Vom avea peste o mie e lumanari in scena si aproximativ 20 de muzicieni. Sunt onorata ca Adriano Marian a acceptat oferta mea sa cant piesele el alaturi de Moldovan Youth Orchestra. Si mi-am dorit sa avem lumanari, fiindca este perioada asta de tranzitie intre toamna si iarna si mi-am dorit sa cream o atmosfera calda”.

Interpreta a fost nominalizata de revista Elle din Romania, Catalina a mentionat: „Pentru mine este o mare bucurie si onoare. Revista Elle este una internationala si nu m-am asteptat sa fiu nominalizata la Best Emerging Artist si m-a prins vestea cand eram la Londra, sunt foarte entuziasmata si daca doriti puteti sa ma votati. Sunt primul artist din Moldova si Romania care a cantat la un cocert emerit in Los Angeles, acolo am sustinut sase concerte, timp de trei zile si a fost o experienta absolut superba”.

Victoria Lungu - alungata din casa de propria fiica: „Era si noapte, ploua afara si eu chiar nu aveam unde sa merg”

„De cate ori am cantat acasa, m-am simtit foarte apreciata, am primit reactie de la public cu noua proiecte foarte frumoase, doar ca nu prea m-am promovat acasa pentru ca am fost foarte ocupata cu proiectul si lansarea si concerte si interviuri in afara”, a adaugat Catalina Cara.

„Iubirea de sine pentru mine inseamna sa apreciez ceea ce am si sa lucrez la asta, sa fiu curajaosa si sa nu permit altor oameni sa ma traga in jos. Eu imi reamintesc in fiecare zi ca tot ce am se datoreaza circumstantelor, dar si mie si nu uit sa-mi multumesc si mie. Astfel de perioade te fac sa fii mai sensibil si mai profund, eu am invatat o lectie de la profesoara mea de canto de cand eram mica, ea spunea „Doar din suferinta omul creste si doar asa sufletul devine mai aproape de Dumnezeu” si asta mi sa intimparit in cap de-a lungul timpului”, a concluzionat Catalina.

O femeie care arata cu 10 ani mai tanara decat varsta sa a dezvaluit secretul frumusetii: „Nu mai folosi...” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie