15.11.2023
Un musafir special in platoul O Seara Perfecta! Cu ce animal de companie neobisnuit a venit la emisiune, omul de afaceri Pavel Sidorenco: „Sunt de obicei egoisti, de aceea au nevoie de atentie” - VIDEO

Pisici, catei, au mai fost in platoul emisiunii O Seara Perfecta. Iata ca in cea mai recenta editie a fost un musafir cu totul si cu totul special. Cum se numeste, afla de la Pavel Sidorenco.

Pavel a venit la O Seara Perfecta cu un enot. „Ea se numeste Luna”, a povestit Sidorenco.

Intrebat daca mai cunoaste persoane care au drept animale de companie enoti, Pavel a raspuns: „In mod obisnuit enotii stau in voliere, sau la zoo. Pe Luna am cumparat-o in calitate de cadou pentru zoo, dar trebuie sa o crestem si sa o sterilizam. Ea este foarte prietenoasa. Este obisnuita sa stea in masina, in locuri cu multi oameni, in magazine”.

O femeie care arata cu 10 ani mai tanara decat varsta sa a dezvaluit secretul frumusetii: „Nu mai folosi...” - FOTO/VIDEO

Omul de afaceri a povestit si de unde a procurat animalutul. „Am cumparat-o din Tiraspol. Noi am facut 2 vaccinuri, are si cip, in caz ca se pierde noi o sa putem sa o gasim”, a spus Pavel Sidorenco.

„Ei sunt foarte curiosi, ei trebuie sa fie in maxima siguranta. Enotii sunt de obicei egoisti, de aceea au nevoie de atentie. Enotii nu trebuie sa fie loviti”, a adaugat Pavel.

Victoria Lungu - alungata din casa de propria fiica: „Era si noapte, ploua afara si eu chiar nu aveam unde sa merg”

„Ce mananca un enot?”, la aceasta intrebare omul de afaceri a raspuns: „Cand era mica o hraneam cu lapte praf pe apa, ei nu i se poate lapte. Acum mananca mancare pentru caini, legume, fructe. Afara mananca melci, fluturi...”

Articole din aceeasi categorie