15.11.2023
O femeie care arata cu 10 ani mai tanara decat varsta sa a dezvaluit secretul frumusetii: „Nu mai folosi...” - FOTO/VIDEO

Tot mai multe femei incearca sa-si pastreze pielea tanara cat mai mult timp si recurg deseori la produse cosmetice sau chiar interventii chirurgicale. Cu toate acestea, o rutina de ingrijire si cateva schimbari in stilul de viata pot fi de ajuns pentru a arata uimitor.

Este si cazul Isabellei, care a devenit celebra pe contul de TikTok pentru ca arata cu 10 ani mai tanara decat varsta sa reala. Femeia a fost intrebata cati ani are, iar atunci cand le-a marturisit fanilor ca are 30 de ani, acestia au inceput sa ia cu asalt sectiunea de comentarii si sa-i ceara secretul tenului sau perfect. 

E oficial! Brad Pitt isi prezinta public noua iubita, e prima relatie serioasa dupa divort - FOTO

Utilizatorii sunt convinsi ca femeia are doar 20 de ani, desi aceasta le-a explicat in nenumarate randuri ca este mult mai in varsta decat atat. Ea spune ca totul se datoreaza stilului sau de viata si i-a invatat si pe fanii sai ce sa faca.

Femeia a declarat ca nu foloseste produse de ingrijire a pielii costisitoare. „Stilul de viata reprezinta 80% din sanatatea pielii. Micile obiceiuri chiar fac diferenta”, a spui ea. Isabelle a spus ca una dintre cele mai mari greseli pe care le fac femeile este sa isi usuce fata cu un prosop normal. Ea considera ca acestea sunt prea „aspre” pentru tenul nostru si ca cel mai indicat ar fi sa folosim un prosop de hartie. 

„Nu mai folosi prosopul de fata cu care esti obisnuita. Foloseste un  prosop de hartie. Prosoapele obisnuite sunt mult prea aspre si se pot regasi tone de bacterii in ele”, le-a indemnat femeia pe fane.

Frumusetea se mosteneste! Cum arata mama Biancai Dragusanu - FOTO

De asemenea, un alt sfat pe care aceasta il ofera utilizatoarelor este sa nu se mai spele pe fata la dus. Acest lucru poate irita total pielea. „Riscati sa atingeti fata de produsele de par sau de corp. Sa nu mai vorbim de apa care este intotdeauna mult prea fierbinte”, a spus Isabelle. Aceasta considera ca spalatul fetei la chiuveta, cu apa rece sau la temperatura camerei ofera cele mai bune rezultate. 

Ultimul truc pe care Isabelle l-a dezvaluit urmaritoarelor sale a fost faptul ca modul in care dormi afecteaza pielea fetei tale. „Invata sa dormi pe spate, indiferent de situatie. Daca dormi intr-o parte, atunci poti face pe acea parte riduri pe care nu le mai poti repara vreodata”, sustine femeia. 

Articole din aceeasi categorie