03.01.2022
Inna are o avere impresionanta! Vezi cati bani a castigat pana acum vedeta

Cantareata este fara doar si poate unul dintre cei mai apreciati artisti din tara noastra. S-a lansat in 2008, cu piesa „Hot”, care i-a adus succes atat in Romania, cat si peste hotare. La scurt timp, cantareata a inceput sa sustina concerte si in afara tarii, iar asta a adus si un venit considerabil. Iata cati bani are acum vedeta.

Elena Alexandra Apostoleanu sau Inna, asa cum o stiu fanii, s-a nascut in data de 16 octombrie 1986. Numele sau de scena- Inna, a fost ales de bunicul sau care o alinta asa, iar ulterior ea a hotarat ca acesta sa fie pseudonimul sau.

A debutat in muzica in 2008, cu piesa Hot, care a devenit hit la putin timp dupa ce a aparut. In aprilie 2009, „Hot” a fost nominalizat la categoria „Cea mai buna piesa internationala' in cadrul ceremoniei Premiilor Eska. Ulterior, artista a urcat pe scena festivalului Ema Eska si a interpretat piesa, alaturi de cele mai sonore nume de artisti din lume.

Simbolul anului 2022 - tigrul! Afla povestea celor doi tigri de la Gradina Zoologica din Chisinau - VIDEO

Vedeta ocupa un loc foarte bun in topul vedetelor cu cei mai multi bani. Interpreta ar fi reusit chiar sa il detroneze pe fostul tenismen Ilie Nastase. Pe site-ul CelebrityNetWorth se arata faptul ca Inna ar avea o avere estimata la 20 de milioane de dolari.

De ce nu trebuie sa iti insulti niciodata partenerul de cuplu, indiferent cat esti de nervoasa

Inna traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de artistul Deliric. In cadrului unui interviu, bruneta a facut primele declaratii despre relatia ei.„Nu exista o reteta si ma feresc de sfaturi, solutii, cum se face. Fiecare persoana e diferita, fiecare cuplu e diferit, asa ca tot ce pot sa spun e ca sunt cateva ingrediente de baza: incredere, respect, iubire, sustinere, rabdare.”, declara artista.

Articole din aceeasi categorie