03.01.2022
Cine e barbatul alaturi de care Anamaria Prodan s-a afisat de Revelion. Primele declaratii: „Viata mea merge inainte frumos”

Anamaria Prodan, care e in plin divort de Laurentiu Reghecampf, a petrecut Revelionul departe de Romania, in Dubai. A sarbatorit Anul Nou alaturi de prietenii ei influenti. In mai multe imagini apare apropiata de un barbat influent, acum ea a dezvaluit cine e acesta si cu ce se ocupa.

Intr-o rochie neagra, cu crapatura adanca pe picior, cu sandale argintii, atent machiata si coafata, asa si-a facut Anamaria Prodan aparitia de Revelion. Langa ea a stat tot timpul un tanar afacerist despre care presa s-a grabit sa spuna ca ar fi noul ei iubit.

„Zica lumea ce n-ar zice. Eu pe tine te iubesc!” Nina Cretu, alaturi de Renato Usatii - plimbare romantica pe malul Marii Mediterane - VIDEO

Impresara a facut declaratii despre el, a recunoscut ca au petrecut de Anul Nou impreuna. Amandoi au luat parte la o petrecere in Dubai.

„Da. Este adevarat. Se numeste Tudor Oros. Un barbat super inteligent. Integru. Destept. Un barbat care conduce un grup de firme international puternic. Pe mine m-a impresionat foarte mult viziunea lui Tudor si a grupului prin care vor da acces gratuit la educatie World Class familiilor dezavantajate prin programul 1 for 1. Adica pentru fiecare client platitor, vor da acces unui copil dintr-o familie cu venit sub media pe tara din care provine', a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.

Porcii nu zboara, dar inoata! Marinela Bezer - a inotat alaturi de ei si a ramas fascinata de experienta de pe „Insula Porcilor”. - VIDEO

„V-am spus, viata mea merge inainte frumos. Dumnezeu a dat deoparte nenorocirile si uratenia din viata mea. Acum pot sta linistita ca am alaturi de mine oameni seriosi, profesionisti, care fac cinste societatii! Ma bucur ca l-ati analizat pe Tudor. Nu este sezonier in Dubai. Este mandria romanilor!,” a adaugat impresara.

Emilian Cretu va avea un copil in noul an? „In 2022 vreau sa fac un copil cu ajutorul unei mame-surogat. Simt ca va fi fetita si impreuna o sa ne mutam la casa noua, una la sol” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie