03.01.2022
Dupa despartirea scandaloasa, Kurban Omarov a acuzat-o pe Ksenia Borodina ca l-ar fi inselat cu prietenul lui - FOTO

Divortul dintre Ksenia Borodina si Kurban Omarov a fost unul zgomotos. El a fost insotit de zvonuri despre infidelitatea sotului, desi niciunul din cuplu nu a confirmat acest fapt. Cu toate acestea, recent, fostul sot al Kseniei a acuzat-o ca aceasta l-a inselat.

Se pare ca, Kurban a ascuns mult timp motivul adevarat al divortului de prezentatoarea TV. Pe pagina sa de Instagram, el si-a exprimat ura fata de fosta lui sotie: „De un an banuiesc, dar credeam totusi, in decenta si principii. Si ma gandeam „Cu oricine, numai nu cu un prieten de-al meu”. De asemenea, Kurban a scris: „Baieti, fiti mai atenti cu prietenii, deoarece ei se pot culca cu sotia voastra”. 

Antreprenorul a mai mentionat ca are dovezi ale infidelitatii Xeniei. Mai mult, Kurban declara ca prietenul cu care l-a inselat sotia lui a crescut cu el in aceeasi curte si il cheama Trofim. „Mi s-a spus ca Malkin, Egor Kreed stau in rand... Dar s-a dovedit a fi Trofim, care imi datoreaza 3 milioane!”, a adaugat el.

Emilian Cretu va avea un copil in noul an? „In 2022 vreau sa fac un copil cu ajutorul unei mame-surogat. Simt ca va fi fetita si impreuna o sa ne mutam la casa noua, una la sol” - VIDEO

Cu toate acestea, Omarov isi face griji ca acum Borodina ii va interzice sa comunica cu fiica lor Theona. 

Recent, Ksenia a fost suspectata ca a avut o aventura cu Trofim Simishchenko, un prieten apropiat al fostului ei sot. Prezentatoarea TV insasi nu a comentat inca aceasta informatie.

Totusi, Borodina nu a mentionat motivele divortului, desi exista zvonuri pe web ca, cauza este in tradarea din partea lui Kurban. Prezentatoarea a indicat doar ca nu este pregatita sa ierte ce i-a facut Kurban, desi a incercat din toate puterile sa salveze familia lor.

Inna are o avere impresionanta! Vezi cati bani a castigat pana acum vedeta

Prezentatoarea TV a fost casatorita de doua ori. Din 2008 pana in 2011, a fost casatorita cu omul de afaceri Iuri Budagov. In 2009, s-a nascut fiica lor Marusya. In 2015, Ksenia s-a casatorit cu omul de afaceri Kurban Omarov. In acelasi an, prezentatoarea a nascut-o pe fiica lor Theona.

Articole din aceeasi categorie