21.09.2022
Campionul mondial, Catalin Spinu - pus la incercare! Anatolie Melnic impreuna cu o agentie de turism i-au facut un test baiatului, iar raspunsul lui i-a uimit pe toti. Vezi ce alegere a facut luptatorul: „Nu pot sa iau o decizie corecta...” - VIDEO

„Mergi cu mine” impreuna cu Anatolie Melnic a ajuns de aceasta data la Calarasi, mai exact acasa la campionul mondial la lupte libere, Catalin Spinu. Prezentatorul nu a venit cu mana goala, ci cu foi de odihna la mare. Catalin a fost pus in fata unei decizii, de a alege dintre mama, sora sau fratele sau, un singur membru cu care va merge in vacanta. Ce decizie a luat luptatorul, afla din reportajul ce urmeaza, marca O Seara Perfecta

De aceasta data la „Mergi cu mine", reporterul Iulia Deliu l-a insotit pe Anatolie Melnic. Prezentatorul a tinut in secret locatia, dar si premiul pe care il va da.

Se pare ca prin surprindere a fost luat si Catalin Spinu, tanarul care in aceasta vara a devenit campion mondial la lupte libere.

„Am medalii si internationale si nationale”, a mentionat Catalin Spinu, luptator. 

In cele din urma Anatolie a anuntat ce surpriza a pregatit.

Mezinul dinastiei Botgros, Cristian a publicat o imagine de arhiva cu buneii sai pe retelele sociale: „Doamne, ce frumos!” - FOTO

„Noi impreuna cu nea Ion avem un cadou. De fapt sunt doua cadouri. Sunt doua vacante in Grecia, pentru tine si pentru cineva din familia ta. In acest moment tu trebuie sa alegi pe cineva din familia ta care va merge cu tine in Grecia. Te gandesti, te uiti la ei si alegi”, Anatolie Melnic, prezentator ProTV. 

„Nu pot sa iau o decizie corecta, deoarece tin foarte mult la familia mea. Ii iubesc pe toti si foarte mult tin la ei”, Catalin Spinu, luptator. 

„Tu ai inceput un joc, insa de fapt era un test. Testul este reusit. Felicitari, toata familia ta va pleca in Grecia. Toata vacanta asta include si hrana. Tur, retur, hrana si totul este inclusiv pentru voi pentru sase zile si sapte nopti”, Anatolie Melnic, prezentator ProTV. 

Chiar daca are doar 15 ani, Catalin este capul familiei, iar alegerea pe care a facut-o a fost un test pe care baiatul l-a trecut cu brio.

„M-am gandit ca daca voi merge doar eu cu inca un membru, nu va fi frumos. Am zis ca ori voi merge cu toti, ori deloc. Asta a fost alegerea mea”, Catalin Spinu, luptator. 

„Imaginea anului!” Tatiana Koberidze si-a realizat inca un vis si a pozat alaturi de interpretul Valerii Meladze: „O voi pune in rama” - FOTO/VIDEO

„Nu am vrut sa vin doar sa-i dau pur si simplu. A trebuit sa treaca un test. Raspunsul pe care l-a dat e cel mai bun raspuns si chiar am sperat la acest raspuns. Ar fi mai rau daca el ar alege”, Anatolie Melnic, prezentator ProTV. 

Daca luptatorul a mai fost o data la mare in cantonament, mama, sora, dar si fratiorul sau vor vedea marea pentru prima data.

„Niciodata nu am fost cu familia la mare, sa ne odihnim din plin. Am fost doar cu scoala sportiva, unde faceam zilnic antrenamente si eram o vacanta placuta, dar si de folos, pentru ca aveam antrenamente de dimineata pana seara”, Catalin Spinu, luptator. 

„Nu am fost niciodata si ma bucur foarte tare ca vom fi cu toata familia impreuna. Multe ori ma uitam si imi doream si eu, dar daca nu sunt posibilitati. Va multumim mult”, Maria Spinu, mama.

De aproape doi ani, Anatol organizeaza diferite proiecte sociale, iar acest lucu a devenit o obsesie, spune prezentatorul.

Gabriella Damir Burlaca - dezvaluiri neasteptate! Afla care a fost unul dintre cele mai dificile momente din viata sa: „Cand mi s-a dat vestea asta proasta s-a oprit planeta” - VIDEO

„Incearca si o sa vezi cat de placut e sa ai pe cineva care te cuprinde si zambeste si iti spune multumesc. E ceva de nedescris. Incearca o data sa faci un bine cuiva si el sa vina spre tine sa te curpinda. E foarte tare”, Anatolie Melnic, prezentator ProTV. 

Articole din aceeasi categorie