21.09.2022
Mezinul dinastiei Botgros, Cristian a publicat o imagine de arhiva cu buneii sai pe retelele sociale: „Doamne, ce frumos!” - FOTO

Cristian Botgros, in varsta de 23 de ani, a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie de arhiva unde este alaturi de buneii sai, Nicolae Botgros si Lidia Bejenaru. 

In descrierea publicatiei, Cristian a plasat un emoji care simbolizeaza infinitul. 

„Imaginea anului!” Tatiana Koberidze si-a realizat inca un vis si a pozat alaturi de interpretul Valerii Meladze: „O voi pune in rama” - FOTO/VIDEO

In imagine il vedem pe Cristian la o varsta foarte frageda. Micutul era in bratele ambilor sai bunei. 

Prietenii sai din Facebook si oamenii apropiati au comentat aceasta publicatie doar cu cuvinte pozitive:„Doamne, ce tablou frumos! Ce familie frumoasa! Dor de tine, scumpa Lidia!”, „Familie frumoasa si unita! Pacat ca nu este dna Lidia , Dar de sus le vede pe toate”, „Bravo”. 

Cati bani castiga Iuliana Beregoi la un concert. Suma este impresionanta

De asemenea, in stories, baiatul a publicat o imagine cu buneii sai din timpul unui concert. 

Cristian Augustin Botgros a mostenit pasiunea pentru muzica a parintilor sai. Acesta a absolvit Liceul de Muzica „Ciprian Porumbescu”. Baiatul a realizat rapid ca muzica este calea sa in viata si canta deja in celebra orchestra „Lautarii” alaturi de tatal sau Corneliu si bunicul sau Maestru Nicolae Botgros.

Irina Rimes - moment amuzant la „Vocea Romaniei”! Vezi ce i s-a intamplat interpretei in timpul filmarilor - VIDEO

Sursa FOTO: Facebook

Articole din aceeasi categorie