19.09.2022
Gabriella Damir Burlaca - dezvaluiri neasteptate! Afla care a fost unul dintre cele mai dificile momente din viata sa: „Cand mi s-a dat vestea asta proasta s-a oprit planeta” - VIDEO

Acum cateva saptamani, Gabriella Damir Burlaca si sotul ei Roman au jucat o nunta frumoasa dupa un an de la oficializarea relatiei lor. In cadrul evenimentului, mirii au anuntat ca sunt in asteptarea primului lor copil.

Invitata in cadrul podcastului „Titania”, Gabriella a povestit mai multe detalii despre perioada prin care trece acum, dar si despre greutatile cu care s-a confruntat pana a fi in prezent insarcinata.

Intrebata ce a simtit atunci cand a aflat ca este insarcinata, Gabriella a mentionat:„A fost asteptat momentul, a fost foarte dorit. Eu din pacate nu fac parte din categoria de femei carora li s-a dat totul foarte usor. Dar nici nu ma plang pentru ca putea sa fie si mai rau, cu toate acestea s-a lasat asteptata aceasta minune. Noi eram in vacanta in Italia. Nu m-am simtit eu tare bine, dar din motiv ca eu asteptam nu a fost un soc. De fapt, a fost un soc pentru ca nu credeam ca asta va fi atat de repede. Eu am urmat un an de tratamente si credeam ca o sa mai treaca vreun an.”

De asemenea, Gabriella a povestit ca i-a spus sotului sau despre faptul ca este in asteptarea unui copil abia dupa ce a facut cateva teste de sarcina. „M-am dus la farmacie si am zis sa fac un test. Linia nu se vedea, dar eu am vazut-o. Au mai trecut doua zile si iar, linia nu se vede, dar eu o vad. Si deja cand eu eram sigura ca se vede linia i-am spus.”, a spus tanara.

Asa n-ai mai vazut-o pe Maia Sandu! Presedinta a fost machiata de make-up artista de la noi, Dika Cheptine, la Londra - FOTO

Totodata, sotia regizorului Roman Burlaca a recunoscut ca pana a ramane insarcinata a avut doua avorturi spontane. „Am avut doua experiente neplacute si chiar a fost foarte stresant si Roma ma incuraja si imi spunea ca nu pot sa fiu toata sarcina stresata, trebuie sa fie un moment frumos, dar eu il transform in tragedie. Eu tare am asteptat sa treaca astea trei luni. La 12 saptamani eu oricum eram stresata si am asteptat inca doua saptamani si abia atunci eu am rasuflat si am spus ca totul o sa fie bine.”, a mentionat aceasta.

Vedetele de la noi, provocate sa arate ce poarta in geanta! Vezi cine a raspuns provocarii, dar si cine a refuzat: „Nu va arat, e groaza...” - VIDEO

„Eu am lasat totul de la sine. La a doua sarcina cand mi s-a dat vestea asta proasta s-a oprit planeta. M-am internat in spital, am stat acolo destul timp, mult. Cu diferite complicatii, operatii si in sectia unde eram eu internata era o sectie foarte trista. Acestea sunt problemele vietii, acestea sunt tragedii.”, a adaugat Gabriella.

Ea a oferit si un sfat util viitoarelor mamici si a spus ca este important sa nu fii stresata. „Stresul nu este deloc bun.”

Urmareste interviul integral mai jos.

Gabriella Damir este casatorita cu regizorul Roman Burlaca. De asemenea aceasta una dintre cele mai urmarite bloggerita din Moldova. Tanara are peste 100 de mii de urmaritori pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie