24.11.2022
Camilla, incercare timida de a se impune ca Regina. A purtat tiara si bijuteriile raposatei Elisabeta

Ce diferente sunt intre Camilla, noua regina consoarta a Marii Britanii, si raposata Elisabeta a II-a?

 

Sotia Regelui Charles a purtat bijuteriile si tiara Elisabetei a II-a, insa cu foarte multa timiditate. Se stie ca face eforturi sa se ridice la noul statut impresionant pe care l-a dobandit.

El este cel care va reprezenta Moldova la „Mister Planet 2022”! Vezi cine este si cum arata tanarul in varsta de 22 de ani - VIDEO

Camilla a oferit un emotionant tribut vestimentar fostei sale soacre. Sotia Regelui Charles a aparut cu o tinuta regala, de un albastru electric, la care a accesorizat pretioase elemente: Tiara Reginei Elisabeta a II-a, cu safire belgiene. Membrii regali importanti au fost prezenti marti seara la banchetul de stat gazduit de Regele Charles, care a avut loc la Palatul Buckingham in cinstea Presedintelui Africii de Sud, Cyril Ramaphosa.

Este primul eveniment de anvergura gazduit de noul rege si prima data cand Camilla Parker Bowles poarta aceasta tiara, o piesa exclusivista, impresionanta.

Regina consoarta in varsta de 75 de ani a imbracat o rochie albastra Bruce Oldfield, tiara spectaculoasa, un set de bratara si colier tot de safire, dar si panglica albastra a Ordinului Jartierei, cel mai nobil ordin dinastic. Ordinul Jartierei este dedicat imaginii si bratelor lui Sfantul Gheorghe Al Angliei, Sfant protector. Regina a avut in piept si insigna Marii Doamne din Ordinul Regal Victorian. Raposata Regina Elisabeta a II-a a primit aceste nestemate in 1947, de la tatal sau, si le-a purtat in vizita la Singapore din 1989 si in timpul vizitei de stat a Chinei in Marea Britanie in 2015.

O tanara care seamana izbitor cu Jennifer Lopez face furori pe net: “Arati ca ea chiar si fara machiaj!”

Regele George i-a oferit fiicei sale mostenitoare, drept cadou de nunta tiara, colierul si cerceii, set cunoscut drept Setul Victorian al Regelui George al VI-lea. Bratara a completat setul ulterior.

Actuala Printesa mostenitoare, stralucitoarea Kate Middleton a fost la randul sau spectaculoasa, la banchetul de stat gazduit de Regele Charles, de la Palatul Buckingham, in cinstea Presedintelui Africii de Sud, Cyril Ramaphosa. La randul sau, si Printesa de Wales a oferit un omagiu regretatei sale soacre, anterioara Printesa de Wales, purtand una dintre tiarele preferate ale Printesei Diana.

kate cu tiara jpg
Articole din aceeasi categorie