24.11.2022
O tanara care seamana izbitor cu Jennifer Lopez face furori pe net: “Arati ca ea chiar si fara machiaj!”

Jennifer Lopez are o sosie! O americanca face furori pe internet datorita asemanarii sale izbitoare cu celebra diva latino. 

Eve este make-up artist si influencer de succes. Tanara din New York este extrem de populara pe retelele de socializare, acolo unde isi uimeste urmaritorii cu transformarile sale. Cu cateva pensule si farduri, Eve reuseste sa se transforme in Jennifer Lopez in doar cateva minute. 

Atunci cand se machiaza si se imbraca precum Jennifer Lopez, Eve ar putea chiar da autografe pe strada. Ce-i drept o ajuta si trasaturile fetei. Mai mult, internauti sunt de parere ca Eve poate trece drept J Lo chiar si fara machiaj.

Americanca aduna milioane de vizualizari la filmuletele pe care le posteaza pe Instagram si TikTok. La cel mai vizionat clip al ei s-au uitat peste 5,5 milioane de oameni si toti au ramas uimiti de asemanarea izbitoare dintre ea si celebra Jennifer Lopez. 

Eve obisnuieste sa se inspire din videoclipurile divei latino pentru look-urile sale. “Ce nebunie! Am crezut ca ma uit la J Lo in timp ce-si face machiajul!”, “Arati ca ea chiar si fara machiaj!”, “Wow, nici macar nu-mi pot da seama care-i una si care-i cealalta!”, “Am crezut ca era J Lo!”, “Ce nebunie! Ai putea fi dublura ei!”, “Gemene!”, “OMG! Arati ca ea!”, sunt doar cateva dintre mesajele pe care Eve le primeste zilnic. 

Articole din aceeasi categorie