15.05.2023
„Momentul in care tu ai interactiunea cu arta, in asa fel tu devii creator”. Afla de la Ioana Isac despre lansarea unui album audio - poetic - VIDEO

Pe cat de talentata si erudita, pe atat de simpla si deschisa. Invitata in studioul O Seara Perfecta a fost Ioana Isac, care a venit cu ma multe detalii despre lansarea unui album audio-poetic.

Suedia este marea castigatoare a concursului Eurovision 2023! Vezi pe ce loc s-a pozitionat Republica Moldova - VIDEO

Ioana Isac a marturisit:„De foarte multe ori se intampla ca atunci cand ai o meserie sau ai o pasiune, asta foarte mult vorbeste de la sine despre tine. S-au creat niste stereotipuri cum ar trebui sa arate o persoana dupa job-ul pe care il au. Spre exemplu poetii trebuie sa aiba nota de romantism, iar eu ma bucur ca se observa aceasta simplitate pentru ca eu tind spre ast. Si pe cat de complicat si pe cat de difil, pe atat de important este de nu uitat de a fi prezent aici si acum. Viata este atat de scurta incat sa irosesti timpul pe anumite chestii banale, chiar mi se pare ca avem prea putin timp ca sa ne bucuram de toate clipele pe care le traim.”

Ioana a lansat un album audio-poetic in acest weekend, aceasta avea emotii mari. „Am emotii pentru ca ne propunem, imi propun un format foarte diferit, in primul rand este vorba de lansarea unui album audio-poetic. Ceea ce la noi este foarte rar intalnit si nu stiu cum o sa reactioneze oamenii. In al doilea rand formatul in care ne-am popus sa prezentam acest album este tot la fel de diferit. Imi doresc ca oamenii sa intre intr-un spatiu intunecos si pe peretii acestui spatiu o sa fie mai multe semne, oamenii se vor conecta la un Qr code, iar in castile lor vor asculta audio poezia si o sa savureze aceasta forma de arta. Va fi un contact foarte direct, intim si foarte introspect. Eu realizez ca va fi si un experiment social.”

„Conceptul a pornit dupa album, Poezii pe Pereti deoarece sunt doua cai de interpretare. In primul rand este lejeritatea de a arunca anumite emotii pe foaie pentru ca, copii cand fac diferite prostii pe pereti, ei nu gandesc. Pe de alta parte de ce pereti, pentru ca oamenii atunci cand inebunesc si nu-si mai controleaza emotiile tot arunca pe pereti. Este un amalgam, milaj dintre doua stari s-ar parea diametral opuse, pe de alta parte sunt destul de aproape una de alta.”,a marturisit ea despre cum ia venit ideea pentru numele noului album.

Cat de frumos! La aniversarea celor 6 ani de casatorie, Viorelia i-a dedicat sotului ei o melodie: „Atunci cand piesa are si o haina video, lumea o primeste mai adanc” - VIDEO

„Cand vine vorba de evenimente creative, nu pot spune ca sunt cea mai creativa. Dar stiu ca inafara sunt foarte multe evenimente creative si diferite. Mie mi se pare ca noi avem suficient potential in industria creativa de a organiza aceste evenimente.”, a marturisit Ioana.

„Momentul in care tu ai interactiunea cu arta in asa fel, tu devii creator. La un asa fel de informatie inseamna ca participa si el cu o parte din sine, adica la acest eveniment nu este vorba doar despre mine, este vorba si despre tine.”,a concluzionat Ioana.

Olia Tira – mai sincera ca niciodata! Interpreta a vorbit despre bani, prietenie si relatii: „Acum un milion de euro nu-mi pare asa de mult” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie