15.05.2023
Olia Tira – mai sincera ca niciodata! Interpreta a vorbit despre bani, prietenie si relatii: „Acum un milion de euro nu-mi pare asa de mult” - VIDEO

Banii nu aduc fericire totala, iar prin energia femeii barbatul castiga bani, crede interpreta Olia Tira. Mai mult, daca ar avea un milion de euro, interpreta ar cumpara casa mamei sale si ar investi intr-un proiect ecologic. Daca exista prietenie intre femeii si ce nu ar ierta unui barbat, sunt alte intrebari la care a raspuns artista sincer. Mai multe vezi din reportajul marca O Seara Perfecta.

Olia Tira a marturisit ce parere are despre venituri: „Banii sunt energie. Prin femeie, barbatul face bani. Banii nu aduc fericirea totala, dar poti investi cu ei in momente frumoase.”

Miss Moldova 2017 este insarcinata! Cum a facut anuntul Ana Badaneu - FOTO

Interpreta a spus ce ar face cu o suma mare de bani: „Acum un milion de euro nu-mi pare asa de mult. Am sa-i cumpar casa mamei mele si o sa investesc intr-un proiect ecologic. Esti fericit cand ai suficienti bani.”

Tira a relatat cum se formeaza o relatie de prietenie: „Mi se pare ca o prietenie trebuie sa fie intre suflete, nu conteaza daca esti femeie sau barbat. Eu am exemple de prieteni barbati, ei au suflete frumoase.”

Olia a mentionat ca savureaza din mancarea gustoasa si asta o face fericita: „Mancarea buna poate fi gatita numai de un suflet frumos, care in acest moment gandeste pozitiv si pune mai multe ingrediente spirituale.”

Suedia este marea castigatoare a concursului Eurovision 2023! Vezi pe ce loc s-a pozitionat Republica Moldova - VIDEO

Interpreta a spus ca ar putea ierta toti oamenii care intr-un mod sau altul o supara: „Trebuie sa ierti orice, pentru ca noi toti suntem oameni si facem greseli. Eu as putea ierta, dar intrebarea mea e oare o sa continuam noi relatia sau nu. Pentru mine este important sa scap si sa fiu libera.”

„Mie imi plac oamenii simpli, care stiu de unde au pornit, multumiti si cei care apreciaza munca oamenilor de alaturi.”, a marturisit Tira.

Articole din aceeasi categorie