13.10.2022
„Ca sa fiu eu activa pe retele ar trebui altcineva sa se ocupe de ele”! Afla de ce interpreta Georgeta Voinovan nu isi petrece timpul pe social media - VIDEO

De ceva vreme, pe Georgeta Voinovan o gasesti la gradinita. Interpreta preda muzica celor mici. Mai multe detalii despre noua sa activitate afla intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Intrebata ce mai face in fara orelor de la gradinita, Georgeta a raspuns: „Orele de la gradinita sunt cam pana la amiaza, 4 zile in saptamana si restul este timpul pe care eu il umplu cu alte lucruri, inclusiv cu compusul si crearea unor melodii noi. Lucrez si pentru un scenariu pentru Teatrul Licurici unde sunt angajata. Sper ca de Craciuc copiii sa aiba parte de un spectacol dragut pe muzica mea. Sufletul si inima mea acum este studioul Crescendo unde am la fel copii foarte buni si talentati.”

Vrea sa ajunga la 52 de kilograme si este plina de motivatie. Vezi cum arata Victoria Rosca la o luna de cand merge la sala: „Am avut febra musculara primele doua saptamani, chiar am si plans” - VIDEO

De asemenea interpreta a recunoscut ca urmeaza sa lanseze piese noi. „Lucrez la o piesa, dar nicicum nu pot sa o finisez, insa aici tine deja de mixaj, nu tine de mine. In cel mai scurt timp sper sa vin cu o premiera muzicala la voi. Zilele astea am compus si un cantec dedicat Chisinaului. Am avut mai multe tentative de a compune o piesa despre orasul meu natal, dar nu imi iesea. Acum s-a primit ceva frumos, ceva care imi face mare placere sa cant.”, a spus Georgeta.

„Este exact asa cum mi-am dorit sa fie catecul meu despre Chisinau si il voi canta impreuna cu copiii din Crescendo.”, a mai adaugat artista.

Serj Kuzenkoff - momente de sinceritate! Afla care este cel mai mare viciu al interpretului: „Daca vrei tare, dar este interzis, atunci se poate” - VIDEO

Chiar daca in aceasta perioada retelele de socializare sunt foarte populare, Georgeta Voinovan nu este activa nici pe Instagram, dar nici pe Facebook. „Nu sunt activa pentru ca sunt activa in viata reala. Ca sa fiu eu activa pe retele ar trebui altcineva sa se ocupe de ele. Mie nici nu imi place prea mult acest lucru. Pentru mine conteaza lucrurile palpabile.”, a recunoscut artista.

Starurile care nu imbatranesc niciodata. Cum arata vedetele fotografiate alaturi de varianta lor mai tanara

Georgeta Voinovan este o cantautoare din Republica Moldova. A studiat la Colegiul de Muzica „Stefan Neaga”, sectia muzica si compozitie. A debutat artistic la inceputul anilor 1990, sub auspiciul lui Mihai Dolgan. In 1993 si 1995 a luat premiul II in cadrul Festivalului de muzica folk „Galbena Gutuie”.

Articole din aceeasi categorie