13.10.2022
Vrea sa ajunga la 52 de kilograme si este plina de motivatie. Vezi cum arata Victoria Rosca la o luna de cand merge la sala: „Am avut febra musculara primele doua saptamani, chiar am si plans” - VIDEO

Actrita si regizoarea Victoria Rosca s-a apucat de sport! Simtea ca are nevoie de o schimbare si de un mod de viata mai activ. Cum se simte si ce rezultate a reusit sa obtina, afla in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Eu am zis ca la 1 septembrie lumea pleaca la scoala, dar eu o sa incep sala. Sa stii ca mi-a fost foarte greu sa gasesc forta aia in mine ca sa vin la sport, dar m-au motivat kilogramele mele in plus. Pentru ca am avut o perioada in care nu toate au mers asa cum mi-am propus si mi-am dorit, intr-un moment dat am gasit fericire in mancare buna, dulciuri si multa cafea si atunci am zis ca e prea mult. Trebuie sa imi revin, mai ales ca am revenit si in scena, avem spectacole. Dupa 3 ore de repetitii simteam ca nu mai am forta si am zis ca acesta este un semn.”, a mentionat actrita.

Victoria Rosca merge la antrenamente dimineata, ceea ce ii ofera o stare aparte. „De obicei vin motivata, dar ies de aici sleita. Dureaza cam vreo jumatate de ora ca sa-mi revin si ca sa fiu foarte energica toata ziua. De cand fac sport ma trezesc dimineata fara desteptator, fara nimic.”

Serj Kuzenkoff - momente de sinceritate! Afla care este cel mai mare viciu al interpretului: „Daca vrei tare, dar este interzis, atunci se poate” - VIDEO

Desi e destul de greu, scopurile sunt mari. „Pentru inceput vreau sa ajung la 52 kilograme ale mele care sunt pentru mine primordiale si asa ma simteam cel mai bine. Deja 4 kilograme le-am dat jos, mai am 6. Eu am adaugat intr-un an si un pic 10 kilograme. Asta este foarte mult pentru inaltimea mea. Nu am un regim alimentar stabilit pentru ca sa nu stresam corpul si organismul din start.”, a recunoscut regizoarea.

Totusi, Victoria a exclus cateva produse pe care obisnuia sa le consume. „Tot ce tine de faina, dulciuri categoric. Am avut febra musculara primele doua saptamani, chiar am si plans. Am avut dureri foarte mari ca nici nu puteam sa merg. Am reusit sa indragesc cardio, cateva biciclete, sa fac plansa.”

Antrenorul de fitness o ajuta pe Victoria sa ajunga la rezultatele dorite. „Victoria este la inceput, este in perioada de initiere, e mai greu la inceput, procesul este indelungat. Ea este receptiva si se vede ca isi doreste foarte mult sa obtina un rezultat. Dupa o luna de atrenament are un rezultat destul de ok. Astazi am facut stretching si exercitii simple.”, a mentionat antrenorul de fitness, Marcel Stropsa.

Jamie Lee Curtis si Arnold Schwarzenegger, din nou impreuna, la 28 de ani de la "True Lies"

Intrebata ce o motiveaza in acest sens, Victoria Rosca a spus: „Motivatia e in fiecare centimetru dat jos. Nu vorbesc atat de cum arati pe cat de sanatate. Eu observ schimbari la mine chiar ce tine de ten. Sunt pe calea cea dreapta.”

Articole din aceeasi categorie