13.10.2022
Starurile care nu imbatranesc niciodata. Cum arata vedetele fotografiate alaturi de varianta lor mai tanara

Multi am trait cu imaginea din tinerete a vedetelor noastre favorite. Dar, desi a imbatrani este firesc si absolut inevitabil, tot ne place sa le pastram in memorie asa „cum erau odata”. Un artist digital olandez a creat o serie de selfieuri remarcabile, cu celebritatile de acum alaturi de varianta lor mai tanara.

Cand Leonardo DiCaprio a ajuns un star la Hollywood, la nici 20 de ani, mai toti regizorii si producatorii voiau sa lucreze cu el. Sharon Stone a insistat sa fie distribuit in Mai iute ca moartea, fiindca nu exista un tip fermecator mai potrivit pentru acel rol.

Anii au trecut si fanii sai continua sa tanjeasca dupa chipul lui adolescentin, privirea naiva si zambetul de „escroc” sentimental cu care a cucerit atatea femei. 

Victoria Rosca - pusa pe slabit! Ce face actrita pentru a scapa cat mai repede de kilogramele in plus: „Odata ce m-am pornit, greu ma mai opriti” - FOTO

Un artist digital olandez a reusit sa-l aduca in atentie pe DiCaprio cel complet, intr-o serie de imagini photoshopate din care se poate vedea cum s-a schimbat actorul de-a lungul anilor.

Ard Gelinck a inceput acest proiect cu actorii din serialul Friends, pe care i-a pus in aceleasi fotografii alaturi de variantele lor din tinerete. Succesul a fost urias.

Sunt inca foarte populari in toata lumea, fiindca serialul a fost distribuit la nivel mondial”, a spus artistul digital intr-un interviu pentru Bored Panda.

Printre starurile care au fost incluse in proiectul sau se numara si Jason Momoa, care apare intr-un selfie alaturi de versiunea sa de la 20 de ani. 

Tom Cruise, nevoit sa-si angajeze agenti de securitate dupa ce a primit amenintari cu moartea. De la ce a pornit scandalul din spatele camerelor de filmat

Pe vremea aceea, actorul din Aquaman juca in serialul Baywatch: Hawaii, interpretand personajul Jason Ioane.

In ciuda notorietatii castigate dupa aparitia in serial, Momoa nu e un fan al seriei Baywatch. Mai mult, actorul a dezvaluit ca e un subiect tabu si ca nu-i va lasa pe copiii sai sa se uite la episoadele de atunci.


Nu pronuntam cuvantul cu B acasa. Ascundem toate alea, amice. Nu s-a intamplat niciodata”, a spus actorul intr-o interventie in emisiunea radio Fitzy and Wippa, in vara anului trecut.

Well, macar despre acest selfie putem vorbi cat vrem.

Articole din aceeasi categorie